Spaces

Tips voor een stofvrij huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het stof dat gewoonlijk dagelijks in alle huizen wordt gegenereerd, is meestal een van de grootste problemen voor mensen die last hebben van allergieën. Dit stof wordt gevormd door vuil, door mijten of door de bacteriën zelf en met een reeks tips is het mogelijk om een huis vrij van genoemde allergenen te hebben. Let goed op en maak van je huis een stofvrije plek.

Ventileer het huis

Het is raadzaam om het hele huis minstens een paar keer per dag te ventileren om de lucht te verversen en de hele dag schoon te houden.Ongeveer 5 minuten na het opstaan en midden in de middag is genoeg om een stofvrije omgeving te krijgen.

Schone matrassen en banken

Een van de plaatsen waar zich meestal veel stof ophoopt, is op matrassen en banken, dus je moet ze regelmatig schoonmaken. Met behulp van een goede stofzuiger kun je veel van het stof en vuil verwijderen dat zich ophoopt in deze delen van het huis.

Gebruik een luchtbevochtiger

Als het gaat om het verwijderen van stof uit je huis, is het essentieel om er een vochtige omgeving in te creëren. Met behulp van een luchtbevochtiger kun je bereiken dat de luchtvochtigheid op minimaal tot 45%, wat een stofvrij huis garandeert.

Vermijd textiel

Textiel zoals gordijnen of beddengoed heeft de neiging om dag na dag veel stof op te hopen dus je kunt het gebruik van dat textiel vermijden om het milieu te verbeteren en de aanwezigheid van te veel stof in de hele omgeving van het huis.

Hier zijn enkele eenvoudige en effectieve tips waarmee je zoveel mogelijk stof uit je huis kunt verwijderen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: