Decoratie-ideeën

Loft in vintage en industriële stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vintage en industriële stijl gaan meestal samen, omdat alles wat industrieel is een bepaalde vintage touch heeft, zodat het twee stijlen zijn die elkaar perfect aanvullen. Deze stijlen zijn perfect als we ook een loft hebben zoals die we je laten zien, met open ruimtes waar we de industriële stijl centraal kunnen stellen.

In deze loft vinden we veel wittinten die alles helderheid geven, en bepaalde moderne accenten in de lijnen van het huis. Maar in tegenstelling zien we die industriële metalen planken, vintage tafels met hout of oud ogende meubels, met versleten verf.

In het bovenste gedeelte bevindt zich de slaapkamer of de badkamer, in een volledig monochrome omgeving. Het is een sobere loft, waarin de stukken en materialen opvallen, niet de kleuren. Er is veel licht dankzij de ramen en daarom gebruiken ze tinten zoals zwart.

In de woonkamer zien we dezelfde stijl, met lampen die de mythische industriële spots zijn en zeer goed gekozen stukken. Een oude houten fauteuil met een metalen tafel en frameloze spiegels, alsof ze nog moesten worden afgewerkt. Het is een goede manier om licht te reflecteren in deze iets donkerdere ruimte.

De keuken is ook een sobere en elegante ruimte. Deze keuken is modern, met greeploze deuren, om het meer verfijnd te maken. Ze aarzelden echter niet om een analoge klok toe te voegen, zo typerend voor de industriële wereld, en een tafel en stoelen in vintage-stijl.

In deze loft is er ook ruimte voor een terras Daarin hebben ze de vintage touch op de vloeren achtergelaten, met versleten hout in donkere tinten, wat het een gebruikt tintje geeft , alsof het er al lang was. Het meubilair daarentegen is modern, met minimalistische lijnen en donkere tinten. Er is een heel natuurlijk tintje dankzij de bomen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: