Interieur

Schattige babykamer in Scandinavische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Steeds meer ouders zorgen zorgvuldig voor de decoratie in de babykamer Deze die we gaan zien heeft vleugjes pastelkleuren zoals mintgroen en roze, en een veel wit om licht te geven. In een kleine ruimte hebben ze een magische en zeer gastvrije kinderomgeving gecreëerd voor de kleine.

Er zijn veel details die we kunnen bekijken in de babykamer. Van de schommelstoel met een grappig patroonkussen tot het vloerkleed met een beer en het bijpassende dekentje, de kinderprints op de muren, de slingers of de vinyldruppels om de achterwand een beetje vrolijk te maken.Een opeenstapeling van kleine details voor een geweldig eindresultaat.

Veel van de meubels en dingen die ze hebben uitgekozen zijn al bedacht voor als ze groot zijn Papieren opbergzakken zodat kinderen zelf hun speelgoed kunnen opbergen, een huis van poppen die nu een plank is, maar waar ze straks mee gaat spelen, of een kast om al haar spulletjes in op te bergen.

Alles is zo gekozen dat perfect combineert. Pasteltinten tussen groen en roze, die zich vermengen met het hoofdwit en de houten vloeren. Klein speelgoed om het een kinderachtig tintje te geven en een paar mooie slingers die alles een feestelijk tintje geven.

In het gebied waar ze de wieg hebben neergezet, zijn er ook veel interessante details voor de baby Sommige kussens die decoratief zijn als ze niet in de wieg liggen, met felle kleuren en flitsend.Op de achterwand hebben ze wat groene druppels aangebracht die grappig zijn, en die de hoek waar de wieg staat opvallen. Aan de andere kant konden ze de details die zijn opgehangen, zoals de vogelmobiel, niet vergeten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: