Decoratie-ideeën

Klein appartement met minimalistische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De minimalistische stijl wordt steeds populairder, en als we er rekening mee houden dat ruimtes kleiner worden, is een eenvoudige stijl nodig. Zonder al te flitsende toevoegingen, en met enkele originele accenten, is dit een stijl die zich aanpast aan alle ruimtes.

In dit appartement hebben we heel weinig ruimte, maar het eindresultaat is geweldig, en we kunnen zelfs spreken van een ruime en comfortabele plek. Met een woonkamer met keuken waarin alles geïntegreerd is, hebben we een goed benutte ruimte waarin geen detail ontbreekt.

In dit appartement vinden we een klein terras, overal witte tinten verlevendigd met een patroon en hout om warmte te geven. In een hoek hebben ze het kantoor aan huis geplaatst, met goede verlichting.

Als we een ruimte hebben met te veel witte kleur, kun je het beste sierlijke details toevoegen, zoals prints of wat kleur. Het behang aan de muur, dat schilderij en de fauteuils met patroon geven het een beetje vreugde zonder al te veel lawaai aan de omgeving toe te voegen, wat zich verta alt in een serene en minimalistische ruimte, maar nooit saai.

In dit appartement hebben we een verrassing, en dat is dat het bed in een gat in de muur staat. Hierdoor kunnen we veel ruimte besparen als we niet meer kamers hebben, ook niet in dezelfde kamer.In dit gat zit niet alleen het bed, maar ook een zwart-wit print en een oranje geschilderde lamp.

De keuken is een gat dat ook maximaal wordt benut, helemaal wit. Zonder handgrepen aan de deuren hebben we een simpele en basic keuken, echt minimalistisch. Bovendien is het zeer elegant en verfijnd.

In de badkamer vinden we een ruimte met een iets kleurrijker, maar met dezelfde designlijnen waar het minimalisme door geïnspireerd is. In de douche een muur met geometrische patronen en een schilderij met oranje accenten die passen bij het licht.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: