Decoratie-ideeën

Tips bij het schilderen van een gang thuis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De gangen zijn vergeten in de decoratie van de huizen en besteden er bijna nooit aandacht aan. Zoals met elk deel van het huis, is het echter belangrijk om het een decoratief tintje te geven om het een zekere aanwezigheid in het hele huis zelf te geven. Daarom zou je mis de volgende tips niet bij het schilderen van een gang thuis.

Door de gang in een bepaalde kleur te schilderen, kun je dit deel van het huis zonder al te veel moeite benadrukken. Je kunt lichte kleuren kiezen om van de gang een ruime en lichte ruimte te maken. Je kunt kiezen voor wit of andere iets vrolijkere kleuren zoals blauw of lichtgroen.

Een andere nogal interessante decoratieve optie is om twee kleuren te combineren die de gang zelf tot leven brengen. Je kunt een lichte kleur kiezen voor het bovenste deel van de muur en een iets donkerdere voor het onderste deel ervan. Het contrast van beide kleuren is perfect voor het decoreren van de gang.

Als de gang in je huis te lang is en je wilt dat deze veel korter lijkt, schilder dan de muur aan het einde van de gang met een intense en levendige kleur zoals geel of groen. Dit soort kleuren zijn ideaal om de gangruimte in te korten. Als je daarentegen iets gedurfder en innovatiever wilt, kun je ervoor kiezen om de gang met verschillende geometrische motieven te schilderen en het een persoonlijke en vrij moderne uitstraling te geven. Van driehoeken tot zigzaglijnen, alles is mogelijk om een deel van het huis zo vergeten als de gangen te benadrukken.

Ik hoop dat je goed kennis hebt genomen van al deze decoratietips en vanaf nu geef je de beroemde gangen van het huis het belang dat ze verdienen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: