Decoratie-ideeën

Versier het huis in oranje

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kleur oranje is een zeer vrolijke en levendige toon, een kleur die onze zintuigen prikkelt, en die citrustonen heeft die ons activeren, daarom is het een kleur die wordt bij veel gelegenheden gekozen voor plaatsen zoals de woonkamer, of voor een ruimte zoals de slaapkamer, waarin ze licht en intensiteit willen toevoegen.

De sterke oranje kleur is zonder twijfel een riskante tint, en behoorlijk intens, dus het moet spaarzaam gebruikt worden. Sowieso zijn er altijd mensen die zich niet aan de regels houden en besluiten om full colour oranje toe te voegen aan muren, accessoires, vloeren en meubels, hoewel dit alleen mag als we van deze citrustint houden.

Er zijn veel manieren om een oranje tint in huis te halen, een kleur die in zijn sterkste tint veel leven geeft en ons 's ochtends activeert. In textiel is het ook een manier om er rekening mee te houden, zoals dat tapijt met een patroon dat beige, geel of bruin combineert met oranje, andere warme tinten. En er zijn meubels die erg grappig zijn als we ze in deze oranje tint zien.

In de eetkamer kunnen we het ook vinden. Omdat het een intense kleur is, kunnen we deze verminderen met de witte kleur, die veel zal opvallen in vergelijking met de oranje tinten. Met witte stoelen, een vloerkleed, gordijnen of een muur die half om half oranje en wit geverfd is.

In deze woningen hebben ze niet alleen wittinten toegevoegd, maar ook gekozen voor donkerbruin en zwart.Hoewel de kleur oranje nog steeds de hoofdrolspeler is vanwege zijn levendigheid, helpen deze kleuren om het aan te vullen. Het bruin en zwart zorgen voor een interessant contrast, zoals we kunnen zien in dat vinyl van de boom aan de muur, en de witte tinten voegen helderheid toe aan de omgeving. Over het algemeen hebben we een ruimte vol texturen en patronen, gevarieerd en met de vrolijke sinaasappel als hoofdrolspeler.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: