Decoratie-ideeën

Huis in Brazilië met tropische accenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het is zomer en we houden van de tropische accenten, zoals die getoond worden in dit huis in Brazilië, waar planten alles binnendringen, er hout is en we heel ongedwongen en eenvoudig vinden in elke hoek. Een huis waar iedereen een heerlijke vakantie kan beleven, met open ruimtes en veel licht.

Een huis in Brazilië heeft ongetwijfeld tropische elementen, en alleen vanwege de vegetatie en het gebruik van hout. Al zijn er in ieder geval ook details die heel typerend zijn voor zijn stijl en die niet zo tropisch zijn, zoals het gebruik van cement in woningen, iets wat typisch is voor het land.

In de eetkamer vinden we enkele ongedwongen en zeer eenvoudige meubels, met een houten bank, brede stoelen en een tafel in basislijnen. Het hout geeft alles veel warmte, en we bevinden ons ook in een ruimte die open is naar buiten, met grote ramen en schuifdeuren die kunnen worden verwijderd om te genieten van het goede weer van een tropische regio.

In de keuken vinden we een heel eenvoudige ruimte, maar waarin we het bijzondere gebruik zien dat ze maken van cement De werkbladen zijn gemaakt van cement, dat past bij de hout op een heel natuurlijke manier. In alle kamers voegen ze planten toe om een natuurlijker en frisser tintje te geven.

In de badkamer hebben ze ook cement gebruikt om een interessante badkuip met jets te creëren die eruitziet als een echte spa.Cement ook in de gootsteen, voor een eenvoudige en zeer originele badkamer. De kranen in kopertinten zijn het perfecte element om een vleugje elegantie aan deze badkamer te geven.

IN het gedeelte van de slaapkamer vinden we een sobere ruimte. De tropische touch komt met de materialen, met hout in het bed en met lichte stoffen in witte kleuren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: