Decoratie-ideeën

Appartement geheel wit ingericht

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Total white is een zeer interessante trend, waarin we overal wittinten vinden en ons daarom niet vervelen. De texturen, de veranderingen in materiaal, de lichteffecten en de contrasten met hout of metaal geven deze ruimtes een vleugje gratie.

In dit appartement zien we een totaal wit, waarin verlichting essentieel is, en waarin de houten vloeren en meubels opvallen door hun moderne design. Een prachtige ruimte om een open en zeer ontspannend huis te creëren.

In het centrale gedeelte van het huis zien we een keuken die open staat voor de rest van de ruimtes, met enkele rode krukken die opvallen tussen zoveel witte kleuren. In de keuken hebben ze deuren zonder handgrepen gebruikt, wat het een meer minimalistische touch geeft. Ook de witte zuilen gaan op in de ruimtes.

In de keuken zijn de vloeren even wit, waardoor een eenkleurige moderne ruimte ontstaat, maar de houten vloeren dringen alles binnen in de rest van het huis en zorgen voor veel meer warmte. Er zitten kleine kleuraccenten in de accessoires, zoals de losse tafelkleden, het grijze vloerkleed of de natuurlijke planten.

In de slaapkamer zien we een ruimte die klein is, maar bij gebruik van deze wittinten lijkt het ruimer en verlicht.Een buitenhanger voor kleding vertelt ons over een zeer praktische ruimte, waar de kleur op de vloeren zit, met een iets donkerder hout dan in de woonkamer.

Ook op het gebied van de badkamer hebben ze gekozen voor extreme eenvoud. Eenvoudige vierkante witte tegels, het soort dat nooit uit de mode raakt, en metalen accessoires die bij de kranen passen. De keuze voor totaal wit is ongetwijfeld zeer geschikt voor elk huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: