Architectuur

Raamplafonds voor extra natuurlijke verlichting

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Meer krijgen natuurlijke verlichting verta alt zich niet alleen in meer doorschijnende ruimtes, maar helpt ons ook te besparen op elektriciteitsrekeningen en dus een iets groener huis te hebben, dat profiteert van de uren van de dag. Daken met ramen zijn in deze zin een van de beste troeven, omdat ze beter gebruik maken van zonlicht, met de beste hoek om het op te vangen.

Deze daken met ramen kunnen in veel ruimtes worden geïnstalleerd, vooral als we het hebben over het bovenste deel van het huis. In veel huizen zijn er ruimtes waar deze plafonds kunnen worden toegevoegd, om de hele dag door te genieten van goed licht en een opening naar buiten die zich verta alt in meer ontspannende omgevingen met een gevoel van openheid.

In deze loungeruimte creëert het balkenplafond met ramen een ruimte die naar buiten open lijkt, maar net zo uitnodigend is. Natuurlijk licht is perfect om een heel natuurlijke plek te creëren, en vooral heel verlicht. Wittinten helpen de ruimte nog helderder te maken en spiegels kunnen ook worden gebruikt om licht te weerkaatsen.

In deze keuken zien we een volledig modern en minimalistisch ontwerp Basislijnen in een modern huis waarvan de architectuur ruimte heeft gelaten voor natuurlijk licht om alles binnen te dringen. De keuken is perfect voor natuurlijk licht van bovenaf, aangezien het een plek is waar je moet werken met goede verlichting. Je moet in ieder geval lichtpunten hebben om 's nachts te kunnen werken.

In de buurt van de zolder is het vrij gebruikelijk om deze daken met ramen te vinden, omdat het schuine dak de plek is waar deze lichtgebieden meestal zijn. In deze ruimtes kunnen we van een slaapkamer tot woonkamers of leesplekken hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: