Architectuur

Architectonische elementen om een ​​Arabische stijl te creëren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Arabische stijl is echt mooi en heel exotisch in de westerse wereld, daarom zijn er veel huizen waar ze die touch willen bereiken. Architectonische elementen kunnen worden gebruikt om deze stijl te creëren, aangezien er zeer typische vormen zijn van Arabische of Marokkaanse huizen. Natuurlijk weten we dat ze een complete twist zullen geven aan de stijl in huis.

Als je van de typisch Arabische huizen houdt, kun je niet stoppen met het toevoegen van een van die bogen met zulke mythische vormen, of die boogvormige deuren die uitkomen op de binnenplaats van Arabische huizen.Als je besluit om deze elementen toe te voegen, is het ook goed om bij de Arabische stijl te blijven, met mooie gedessineerde stoffen, leren poefs en metalen lampen.

In deze deuren zien we typische elementen terug, met die decoratieve vormen in de spitsbogen die zo mythisch zijn van deze versieringen. In deze huizen zien we nog veel meer elementen terug, zoals de binnenpatio, open ruimtes en ook decoratieve details die doen denken aan de Arabische stijl. Het toevoegen van een van die achthoekige tafels met arabesken of gravures is iets typisch. We mogen ook de modernste stijl niet opgeven, met vrij eenvoudige omgevingen en lichte kleuren zoals wit of verfijnde kleuren zoals lila en grijs.

In deze omgevingen kunnen we ook een plek creëren volledig Arabisch We zien enkele huizen met stoelen op de vloer, rijke tapijten met gekleurde prints, vormen geschilderd op de muren, traliewerk ramen en vele kleine details.In deze stijl wordt vaak veel gebruik gemaakt van kleur, maar als het ons verzadigt, kunnen we altijd kiezen voor ruimtes in wittinten. Daarnaast zijn er van lampen aan het plafond tot theetafels, poefs, kaarsen en andere details op te nemen, zodat we een nog succesvollere Arabische stijl hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: