Decoratie-ideeën

Kantoor verbouwd tot modern appartement

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Wat gebeurt er als we kantoren hebben en we willen er een appartement van maken? We kunnen een open en moderne ruimte krijgen zoals die in deze vrijgezellenflat. Sommige kantoren zijn omgebouwd tot een woning, waardoor een modern appartement in loftstijl is ontstaan, met vrij open ruimtes en elegante accenten.

In dit moderne appartement vinden we eenvoudige meubels en sobere tinten om de materialen te benadrukken, zoals lampen van hout of metaal. Designmeubels maken deel uit van dit interessante huis en daarom is het een heel bijzondere plek, waar je in alle kamers moderne en stijlvolle ruimtes kunt vinden.

In de lounge hebben we een ruimte die vrij open is, om in geen van de ruimtes claustrofobisch te voelen. De woonkamer en eetkamer zijn samen, alleen gescheiden door hun indeling. Een bank met zachte stof in neutrale tinten wordt kleurrijk met een paar simpele kussens. De sobere houten eetkamer heeft een speels tintje in schilderijen in tropische stijl. De keuken ligt in dezelfde lijn en staat in open verbinding met de andere ruimtes.

In de slaapkamer vinden we nog een sobere ruimte, waarin vooral functionaliteit wordt gezocht. Weinig meubels maar zeer noodzakelijk, met grote kasten, een ladekast gedecoreerd met vinyl en ook een bed met een hoofdeinde dat dienst doet als plank. Alles is zo eenvoudig, om die prachtige houten vloeren en de elegante stijl van het appartement te benadrukken.

Vanuit de keuken hebben we een mooi uitzicht op de rest van het huis, op de eetkamer, de eenvoudige woonkamer en de ruimte met grote ramen aan de achterkant, die voegt licht toe aan alles. Zonder deze opening zou de keuken een veel donkerdere plek zijn, dus het is een goed idee om de ruimtes niet af te sluiten.

In de badkamer vinden we dezelfde soberheid. Moderne materialen en neutrale tinten voor een actuele stijl die nauwelijks uit de mode raakt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: