Decoratie-ideeën

Philips Bloom lamp, verlicht je huis met 16 miljoen kleuren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als jij een van degenen bent die graag maximaal voor het licht in je huis zorgt, presenteren we je vandaag Philips Bloom, een intelligente lamp van de nieuwe Philips Hue familie die speciaal ontworpen is om omgevingen te creëren dankzij het ontwerp en het brede kleurengamma.

Philips Bloom Design

Het ontwerp van de Philips Bloom lamp

Op designniveau is de Philips Bloom-lamp een van de meest exclusieve die we hebben mogen uitproberen.Zijn zorgvuldige afwerking van aluminium en glasl samen met zijn minimalistisch design maken van Bloom een ideale aanvulling voor een huis met een moderne inrichting.

Bovendien wordt de lamp dankzij de LED-technologie niet heet, wat essentieel is bij dit type ontwerp dat is ontworpen om op een tafel te worden geplaatst, meubelstuk of zelfs de eigen verdieping en binnen handbereik, wat anders een constant gevaar zou zijn voor de kleinste leden van het huis.

Functies en kleuren

Philips Bloom werkt

De Philips Bloom-lamp maakt deel uit van de nieuwe Philips Hue-technologie waarmee u tot 50 lampen kunt bedienen via een centraal element (Philips Bridge) of via een smartphone-applicatie, waardoor uw huis transformeert in een echt centrum van licht en intelligente kleurMet Hue kun je de kleur van de lichten veranderen, hun intensiteit aanpassen, een aan- en uittijd plannen, je lichten op afstand aan- en uitzetten en vele andere opties.Alles wat je met je lampen wilt doen, is mogelijk dankzij de kracht van de nieuwe Hue-technologie.

De Bloom-lamp biedt een assortiment van 16 miljoen kleuren en 120 lumen met slechts 8 W aan verbruik.

Omgevingen creëren

Dankzij het ontwerp en de functies is de slimme Bloom-lamp perfect voor het creëren van kleurrijke omgevingen in je huis. Zet hem op de grond of op een tafel en verlicht een deel van je huis met de kleur en intensiteit die jij het mooist vindt. Daarnaast kun je met de smartphone applicatie het licht zo configureren dat het meedraait, verandert met het ritme van de muziek en meer opties. Ik weet zeker dat je honderden alternatieven kunt bedenken!

Koop Philips Bloom Lamp

Je kunt de Philips Bloom-lamp kopen voor $ 148 door hier te klikken. Het is natuurlijk wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je, om het maximale uit dit apparaat te halen, de Philips Hue-bridge moet aanschaffen, aangezien dit het centrale element is waarmee je alle Philips-lampen kunt beheren.

Philips Bloom Video

Als je de lamp in actie wilt zien, raad ik je aan deze video te bekijken, zodat je een idee krijgt van alles wat dit apparaat je te bieden heeft.

FotogalerijHelp de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: