Decoratie-ideeën

Huis ingericht met praktische doe-het-zelf-ideeën

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De doe-het-zelfwereld is er een waarin we gerecyclede ideeën vinden en gemaakt zijn van gerecyclede of nieuwe materialen, maar waarmee we zelf iets maken. In dit huis hebben ze geweldige ideeën in die zin, door speciale hoekjes en unieke stukken te creëren, aangezien DIY-ideeën ons voorzien van iets dat alleen wij zullen hebben.

Dit huis heeft precies enkele inspiraties die kunnen worden gebruikt om hoeken te decoreren, en ook de stijl is heel eenvoudig, met geweldige Scandinavische accenten om op te focussen om te genieten van een huis dat zowel praktisch als mooi is.Deze ideeën zijn enkele van de ideeën die we thuis kunnen doen, maar er is een geweldige ader online als het gaat om het vinden van tutorials om allerlei doe-het-zelf dingen te maken

In de lounge zien we meubels met stoffen en bekleding die we zelf kunnen maken. Het is eenvoudig om een speciale hoes voor een kussen te maken, of een stoel te bekleden, zodat het textiel door ons wordt uitgekozen. Op deze manier hebben we volledig gepersonaliseerde meubels naar onze smaak, en met unieke stoffen.

In de keuken hebben ze die stoelen laten opvallen met een diepgele kleur. Als je je verveelt met sommige meubels, kun je dit doen met een beetje verf. Zorg ervoor dat het kwaliteitsverf is en speciaal voor meubels, hout of metalen. Het verven van een meubelstuk is een eenvoudige klus, en we zullen onze keuken of andere hoeken in één dag werk een nieuw leven geven.

In de gemeenschappelijke ruimtes van het huis zien we mooie en originele meubels. Een rieten mand die in tweeën is geverfd om hem aan te passen aan de tinten van het huis, wat een goed idee is, ontleend aan de Scandinavische stijl. De wit geverfde potten die ze aan de muur hebben gehangen, zijn erg origineel en het lijkt erop dat ze er deel van uitmaken. In de slaapkamer hebben ze ook potten in het hoofdeinde geplaatst, met kleine planken om ze op te zetten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: