Spaces

Organisatiefouten waardoor je keuken er rommelig uitziet

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We houden allemaal van een goed geordende keuken en dat ons hele huis vlekkeloos is, maar dat lukt niet altijd. Soms maken mensen organisatiefouten waardoor je huis er ongeorganiseerd uitziet en dat het ziet er niet zo goed uit als het zou moeten. Vandaag wil ik het met je hebben over de organisatiefouten die je in je dagelijks leven maakt en die ervoor kunnen zorgen dat je keuken er veel rommeliger uitziet dan in andere omstandigheden.

Deze organisatorische fouten, in veel gevallen zijn we ons er niet van bewust dat ze voorkomen, maar we begaan ze dag na dag.Daarom is het essentieel om je bewust te worden van deze mogelijke fouten om ze niet meer te maken en ervoor te zorgen dat we een veel ordelijker en comfortabeler huis hebben, in dit geval de keuken. Mis de volgende fouten niet om ze niet meer te maken.

Groepeer op artikel en niet op noodzaak

het is mogelijk dat je alle pannen bij elkaar hebt staan of alle potten op dezelfde plek staan, en hoewel het voor de volgorde logisch lijkt, is het niet het meest handig. Er gebeuren drie dingen in de keuken: eten bereiden, koken en opdienen. Het beste om een ordelijke keuken te hebben, is om te bestellen volgens de behoefte die je hebt voor gebruik. Misschien heb je op deze manier de spatels bij het raam en de sapcentrifuge op het aanrecht naast een paar grote kommen, maar het zal je leven zoveel gemakkelijker maken, en als alles zijn plaats heeft, zal het netjes.

Bewaar de suiker, het zout en de olie

Je denkt misschien dat het nodig is om dit allemaal te bewaren om orde in je keuken te houden, maar het zal onpraktisch zijn. Het is een goed idee om dingen als suiker, zout of olie op je aanrecht te laten staan, zodat je ze altijd bij de hand hebt en je niet al te veel moeite hoeft te doen om naar hen. Hoewel als je een kleine keuken hebt, je ervoor kunt kiezen om ze in een kast op te bergen, maar denk aan een deel van de kast dat toegankelijk is en dat gemakkelijk kan worden ingenomen wanneer je het nodig hebt tijdens het koken - wat vele malen per dag zal zijn -.

Stop de grote gadgets weg

Laat de apparaten die je dagelijks gebruikt, zoals een koffiezetapparaat of een broodrooster, gerust op het aanrecht staan, maar als je andere grotere apparaten hebt zoals de kaasrasp of een ander keukenapparaat, dan nodig ik je uit om dat je ze in de kasten van deze kamer bewaart zodat er geen gevoel van chaos op het aanrecht ontstaat. Je zult niet elke dag groenten snijden, maar je moet wel een veel schonere ruimte hebben.

Je ruimt de schappen niet op

Er zijn momenten waarop we ons in onze dagelijkse drukte niet realiseren hoe rommelig onze schappen zijn. Mensen hebben de neiging om ontbijtgranen op een hogere plank te zetten omdat er meer ruimte is, maar het is misschien gemakkelijker om op een lagere plank te komen als we de ontbijtgranen in een luchtdichte verpakking doen. Ook kunnen we soms een teveel aan ruimte gebruiken voor ingeblikt voedsel en het is waarschijnlijk dat we de items zonder het te beseffen op een lelijke en slechtste, onstabiele manier stapelen.

Als je keukenplanken niet verstelbaar zijn, is het beter om verdelers te kopen om een plank in tweeën te kunnen delen en zo een veel meer georganiseerde ruimte te hebben en de rommel te vergeten.De dingen mogen niet gestapeld worden, ze moeten alleen goed geordend zijn.

Je moet door de onderste kasten snuffelen

Wie vindt het leuk om door de onderste kasten van hun keuken te moeten zoeken naar borden of pannen en alles eruit te moeten halen omdat ze niets kunnen vinden? Als je het geluk hebt om je keuken opnieuw in te richten, kun je ervoor kiezen om lades ter hoogte van je been te installeren, zodat je de achterkant gemakkelijker kunt bereiken.Anders kun je ervoor kiezen om lades te kopen om gemakkelijk een kast te installeren, zodat je hem eruit kunt trekken en alles binnenin kunt zien zonder te hoeven spannen, zeker deze Het is de beste optie om alles georganiseerd en ook om comfortabel te zijn voor jou.

Je koelkast ziet eruit als een collage

Als je een koelkast hebt die op een collage lijkt, zal je hele keuken er ongetwijfeld rommelig uitzien. Als je veel dingen in je koelkast laat hangen die nutteloos zijn, ziet het er echt niet mooi uit. Je kunt de ruimte van je koelkast beter beperken tot een paar goede foto's, wat inspirerende quotes, het boodschappenlijstje of noodnummers.

Je laat het keukengerei overal liggen

Als je kookgerei ergens in je keuken laat staan, ziet het er onaantrekkelijk uit. Niet al het keukengerei hoort op het aanrecht te staan, ook niet als het in een spatelpot zit.Het is het beste om de mooie stukken buiten te houden en de onaantrekkelijke in een la te bewaren.

Onnodige items opslaan

Misschien 10 jaar geleden hield je echt van een sapcentrifuge, maar hij ging kapot en je wilt hem niet weggooien. Of misschien heb je een broodrooster als ontbijt, maar eet je geen toast, wat het ook is, je moet in gedachten houden wat je prioriteiten zijn in de keuken en alle items verwijderen die je niet dagelijks gebruikt en die te veel in beslag nemen veel ruimte in je kasten. Als je een apparaat of een ander element bijna nooit gebruikt, is het tijd om het te verkopen of weg te geven aan iemand die er meer gebruik van kan maken, zodat je de rommel kunt opruimen en heb meer ruimte in je keuken.

Dit zijn enkele fouten die we allemaal maken bij het organiseren van de keuken, dus het is belangrijk dat we er rekening mee houden om bewust te worden en te stoppen met ze te maken.Als je je eenmaal realiseert welke fouten je maakt - deze en bulls - kun je beginnen met een veel opgeruimdere keuken die niet alleen je leven gemakkelijker zal maken, maar je ook een veel beter gevoel zal geven. Weet jij al welke fouten je maakt in je keuken en wat je moet doen om dit zo snel mogelijk te verhelpen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: