Interieur

Creëer een leuke en kleurrijke badkamer voor kinderen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je kinderen thuis? Hebben ze een eigen badkamer? Zo ja, dan overweegt u waarschijnlijk om het aan hun behoeften aan te passen, zodat ze meer autonomie hebben. Een autonomie die ze zullen accepteren als we van de badkamer een leuke ruimte vol kleur maken!

Begin door dingen op jouw niveau te plaatsen en ruimte te creëren voor alles. Organisatie is de sleutel! Dat kan met krukjes, kleefhaken en manden in felle kleuren. Accessoireskunnen de sleutel zijn tot het creëren van de ruimte die je zoekt, maar ze hoeven niet de enige te zijn.

Er zijn bedrijven die exclusieve meubels voor kinderbadkamers ontwerpen en vervaardigen. We hebben er een paar gezien in Decoora, herinner je je ze nog? Vandaag zoeken we echter naar eenvoudigere voorstellen. "Omkeerbare" voorstellen die je kunnen helpen om het een kinderachtig vleugje kleur te geven! naar de badkamer.

Een neutrale badkamer kan eenvoudig worden omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor de allerkleinsten. Een likje verf kan ons daarbij helpen. Metspecifiek email voor tegels kunnen we kleur geven aan de wanden van de douche of het bad. Geel en aquamarijn zijn de meest gebruikte kleuren om kinderbadkamers te decoreren, maar we hoeven ons niet tot hen te beperken.

Wat als we niet durven schilderen? Dan worden de decoratieve vinyls een geweldige bondgenoot.We kunnen leuke motieven maken in de badkuip, douche of kastdeuren. We kunnen er ook enkele van de gootsteenlades mee "bekleden" om het een even kleurrijk maar minder kinderachtig tintje te geven.

Textiel kan op zichzelf een badkamer transformeren. Met tapijten, handdoeken en badkamergordijnen kunnen we geel, oranje, fuchsia en blauw introduceren; kleuren die perfect passen in dit type ruimte. Textiel al dan niet te combineren met accessoires: bakken, waszakken, manden, handdoekhouders

Vind je deze baden leuk?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: