Decoratie-ideeën

Ongelooflijke geometrische vloeren voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Geometrie is altijd mooi, omdat studies over schoonheid ons vertellen dat waar het menselijk oog naar zoekt iets proportioneels en symmetrischs is, iets dat we kunnen bereiken met geometrische vormen, daarom zijn we er zo dol op. Deze keer gaan we een paar ideeën zien van geometrische vloeren die iets origineler zijn dan normaal.

We kijken de hele dag naar beneden naar de vloer, want deze prachtige vloeren zijn erg stijlvol, en soms bijna hypnotiserend, met die perfecte vormen, symmetrisch en perfectAls je van eenvoudige maar mooie vormen houdt en een creatieve inslag hebt, zul je deze vloeren geweldig vinden, omdat ze een veel dynamischere en leukere stijl hebben dan tegels in effen tinten.

Gekleurde geometrische vloeren

De geometrische vloeren zijn op zichzelf al opvallend, met die vormen en patronen, maar als we willen dat ze de ware en absolute hoofdrolspelers worden in een kamer in huis, dan kan kiezen door degenen die kleuraccenten toevoegen, zelfs intense kleuren. Die gele keuken heeft zo'n mooie vloer dat je je ogen er niet vanaf kunt houden, en heel origineel met die ruiten.

Zwart-witte vloeren

Misschien wil je deze vormen ook toevoegen, maar je wilt niet dat ze opvallen tussen andere huishoudelijke artikelen.De zwart-witcombinatie werkt altijd, een klassieker onder de klassiekers, en is ook discreet en elegant, ideaal voor die tegelvloeren in moderne ruimtes. Let op deze inspiratiebronnen die veel dynamiek aan ruimtes toevoegen.

Geometrische houten vloeren

Je kunt ook geometrische vormen maken met de mooie houten vloeren. In dit geval hebben ze de vellen in een zigzagpatroon gerangschikt en ze hebben ze ook een aantal zeer opvallende kleuren gegeven, met zwart en groen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: