Decoratie-ideeën

Decoratie die oranje en roze combineert

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als het op decoreren aankomt, kiezen mensen vaak voor de zachtste en meest neutrale tinten, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn, en ze stellen ons ook in staat om accessoires en meubels toe te voegen wanneer we maar willen zonder ons zorgen te hoeven maken over toon of stijl. Er zijn er echter die besluiten risico's te nemen en de meest originele mengsels te bemachtigen, zoals de kleuren oranje en roze

Als je een huis wilt dat anders, vrolijk en opvallend is, kun je proberen deze heldere tinten in je huis te mengen. Ze geven het veel persoonlijkheid en je krijgt een veel intensere en levendigere ruimte met deze levendige en warme kleuren.Ongetwijfeld een weddenschap die riskant kan zijn, dus in principe kun je beginnen met textiel, dat gemakkelijk te veranderen is als we de kleur vervelen.

Er zijn veel tinten oranje en roze, maar de enige regel die we moeten volgen is dat het tinten zijn in hetzelfde intensiteitsbereik, dat wil zeggen, als roze zacht is of pastel, de sinaasappel is ook zacht, zodat ze elkaar veel beter aanvullen. Aan de andere kant kunnen we wat tertiaire kleur toevoegen, met kleine accenten, zoals groen, die geen hoofdrol speelt maar voor afwisseling zorgt.

Als we deze mix leuk vinden, kunnen we ervoor kiezen omaccessoires in deze tinten te kopen, zodat we ze kunnen combineren. We kunnen zelfs een muur schilderen, of een meubelstuk, zodat we die vleugjes vrolijke tinten in huis kunnen halen. Aangezien dit twee kleuren zijn die behoorlijk intens kunnen zijn, is het belangrijk dat we niet overdrijven om niet te verzadigen met de kleur.Wit is in deze gevallen onze bondgenoot, zowel in meubels als op muren en vloeren.

Als je twijfelt, kun je het het beste simpel houden, en dan bedoelen we de huistextiel. Probeer deze combinatie eerst op het bedtextiel om het effect te zien, en als je het leuk vindt, voeg dan meer accessoires toe of verf de muren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: