Decoratie-ideeën

Sunnersta, de nieuwe minikeuken van Ikea

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Sunnersta is een naam die je snel bekend in de oren zal klinken, want het is een van de nieuwe uitvindingen van Ikea om ruimte te benutten als we een klein huis hebben. Het is een minikeuken van Ikea, die er bijna uitziet als speelgoed, maar waarmee je echt van alles een beetje kunt doen, functioneel voor elke dag.

Deze keuken is eenvoudig te monteren, aangezien we bij Ikea alles zelf in elkaar zetten, en het heeft van alles een beetje zodat we tijdens het koken geen enkel detail missen. Het is natuurlijk een perfecte keuken voor een huis waarin we koken voor één of twee gasten, maar het is echt praktisch als we heel weinig ruimte en een klein budget hebben.

Als jij een van die mensen bent die thuis weinig ruimte heeft en meubels nodig heeft die vooral functioneel zijn, dan vind je bij Ikea zeker oplossingen die net zo praktisch zijn als deze. Een prachtige minikeuken waarin ze aan alles hebben gedacht wat je moet doen tijdens het koken, door er ruimte en kleine apparaten voor te bieden.

Deze keuken heeft opslagruimte, met een kar met wielen die we van de ene plaats naar de andere kunnen verplaatsen. Omdat de structuur erg licht is, kunnen we er ook dozen op plaatsen om meer dingen in op te bergen. Aan de andere kant hebben ze ook een werkblad waarop je de enige inductiekookplaat kunt plaatsen die de keuken heeft, die verplaatsbaar is en kan worden verwijderd als we hem niet gebruiken.

Aan de andere kant kunnen we in deze keuken ook verse dingen bewaren met zijn minikoelkast. En als je moet afwassen heb je een kleine ruimte. Ideaal voor wie dagelijks een keuken nodig heeft, in studentenflats of voor een stel.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: