Decoratie-ideeën

Originele ideeën voor het opbergen van schoenen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je van schoenen houdt, heb je er waarschijnlijk een grote collectie van en hou je ervan om ze netjes en opgeruimd te houden Daarom heb je een specifieke schoenenopslag nodig. Schoenen opbergen is niet ingewikkeld, en we hebben tegenwoordig veel originele en interessante ideeën om schoenen bij de hand en goed georganiseerd te houden.

Met deze ideeën kunnen de schoenen goed worden ingedeeld en altijd worden besteld. We hebben doe-het-zelf-ideeën met pallets die veel speelruimte geven als het gaat om decoratie, of meubels die verborgen zijn om de ruimte optimaal te benutten, zelfs onder de trap.

Schoenenmanden

De manden zijn erg praktisch als we kleine kinderschoenen hebben, omdat we met een van deze gemakkelijk een paar paar kunnen opbergen en ze altijd bij de hand hebben om te gebruiken . Aan de andere kant zijn ze ook geschikt voor schoenen voor volwassenen en een leuk idee voor in de entree.

Schoenen op de trap

De trap kan veel worden gebruikt, en soms is het een ruimte die niet wordt gebruikt zoals het hoort, waardoor veel opslagruimte verloren gaat. Door deze ideeën hebben we veel meer ruimte om dingen op te bergen, met trappen die lades zijn en de ruimte onder de trap openen.

Schoenpallets

In dit geval zien we een traditionele pallet en een andere, gemaakt van hout. Pallets kunnen voor veel dingen worden gebruikt, waaronder het plaatsen van de schoenen en klaar om te dragen wanneer we maar willen. Het is iets heel praktisch en een leuk en ander idee.

Schoenen aan de muur

Het is ook een goed idee om de wanden te gebruiken om je schoenen op te bergen, aangezien je grote oppervlakken hebt om je schoenen netjes te houden. Schoenen met hoge hakken kunnen met spijlen aan de muur opgeborgen worden, en zo zijn ze goed ingedeeld, en het idee van die groene plastic stukken is ook leuk.

Geheime meubels voor schoenen

Deze meubelplekjes hebben veel opbergruimte voor schoenen. Maar het is ook dat ze perfect zijn als we ze niet in het zicht willen hebben, zodat ze niet botsen met de decoratie.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: