Decoratie-ideeën

Opbergers aan de kantoormuren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het hebben van een werkruimte is tegenwoordig iets heel gewoons, aangezien veel mensen vanaf hun eigen computer werken. Daarom zijn er veel ideeën om het thuiskantoor in te richten, inclusief inspiratie voor opbergers aan de muren van het kantoor.

Een van de dingen die we het meest nodig zullen hebben in een kantoor zijn opbergideeën om alles op orde te houden. Alles geclassificeerd hebben en weten waar je alles kunt vinden, is essentieel om het werk gemakkelijker en veel efficiënter te maken. Daarom kunnen muren onze grote bondgenoten zijn.

Schappen in zicht

De opbouwplanken zijn zeer praktische ideeën die bijna iedereen aan de muur van zijn huis kan hangen. Ze zijn perfect om classifiers en mappen, schilderijen ondersteund als decoratie, boeken en notitieboekjes en alles wat we nodig hebben altijd bij de hand te hebben. Ze laten de ruimte iets drukker lijken dan normaal, maar als we veel dingen nodig hebben, is dat een geweldig idee.

Originele kantoormuren

Er zijn heel originele ideeën om opbergruimtes te creëren op kantoor. Een bord met hangers en vakken om dingen op te bergen is iets heel gaafs, als we het ook in dezelfde kleur als de muur schilderen, wordt het nog meer zo. Aan de andere kant zijn ophangborden populair, omdat je er van alles aan kunt hangen en de hoogte kunt kiezen.Ze zijn zo praktisch dat ze perfect zijn.

Metalen staven

Deze kantoren hebben gekozen voor een aantal eenvoudige metalen staven om originele opbergers te hebben die ook erg licht zijn. Er kunnen veel dingen aan worden gehangen met behulp van clips en kleine hangers, dus ze geven ons veel speelruimte.

Planken aan de muur

Een ander geweldig idee om een grote classificatie te hebben tijdens het werken, is om planken aan de muren te maken. Alsof het Pinterest zelf is met verschillende inspiraties, met een kalender of met aparte en gerubriceerde ideeën.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: