Decoratie-ideeën

Witte bakstenen muren in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Met de industriële stijl kwamen bakstenen muren weer in de mode, in hun meest originele vorm. Dus in sommige huizen plaatsen ze zelfs valse baksteen om dit soort muren te kopiëren van de meest authentieke lofts. In de loop van de tijd evolueert alles, en daarom hebben ze in veel van de huizen ervoor gekozen om deze stenen te schilderen, zodat ze de rustieke toets behouden, maar een beetje moderner en chiquer zijn.

De witte bakstenen muren zijn ideaal voor in huis, omdat ze iets industrieels, rustieks en authentieks hebben, maar de witte tint geeft ze licht en een modern en chique tintje.We kunnen ze vinden met afbladderende verf, wat perfect is voor een bohemienkamer, met een informele inrichting of een kamer met een vintage stijl.

Als we willen dat ons huis die Boheemse en vintage sfeer heeft, moet de verf versleten zijn. Deze muren zullen er op deze manier ouder uitzien en de ruimte zal een heel interessant tintje krijgen. We moeten ook zorgen voor de elementen, met industriële lampen, natuurlijke planten, vintage en houten meubels en andere ideeën die bij die stijlen passen.

In deze eetkamers zo simpel wilden ze die prachtige bakstenen muur een hoofdrol geven, zonder het licht uit de ruimte te halen. Daarom hebben ze gekozen voor de kleur wit. De textuur van de baksteen steekt ook af tegen de witte kleur, maar hierdoor kunnen we ook de tonen van hout of natuurlijke planten benadrukken.

In deze huizen hebben ze deze muren gebruikt om een chique touch maar decadent aan alles te geven. De glazen lampen zijn erg elegant en daarom contrasteren ze meer met de muren, die er uitzien met versleten verf en zelfs met zichtbare vlekken.

Deze muren geven ook een glimp van de baksteen eronder. Door minder verf aan te brengen, blijft er een meer rustieke toets over en tegelijkertijd v alt de baksteen meer op, als we die willen benadrukken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: