Interieur

Originele groene keuken met klassieke stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn veel mogelijke kleuren bij het decoreren van de keuken, omdat de mogelijkheden om texturen, materialen en tinten te mengen echt geweldig zijn. Vandaag zien we een originele groene keuken in een donkere en elegante kleur, met een zekere klassieke toets, waaraan in het midden een houten tafel is toegevoegd die veel warmte toevoegt .

De groen is een koele kleur, dus we hebben echt een andere warmere kleur of hout nodig voor contrast. Je hoeft het nooit te overdrijven met een van de dingen die we bij het decoreren plaatsen, om niet moe te worden.De donkergroene kleur is de hoofdrolspeler in deze keuken en hij is erg interessant.

Als we kijken naar de mooie meubels in groen, hebben ze enkele zeer chique handvatten, in gouden tinten, zodat ze opvallen tegen die kleur. Daarnaast hebben ze wit marmer met grijze aders toegevoegd om licht te geven aan de omgeving. De klassieke stijl zie je terug in de details en in het feit dat er veel hout is gebruikt, zowel voor het plafond en de vloer, als voor de tafel en andere meubels.

In deze keuken zien we elementen die de aandacht trekken omdat ze bijzonder zijn in deze ruimte. Enerzijds hebben ze een hoekbank toegevoegd, een bank in klassieke stijl die matcht met de rest van het meubilair, maar die je normaal niet ziet in de keuken. Omdat er veel ruimte is, hebben ze ook besloten om de muren te decoreren met oude schilderijen, wat een bepaalde artistieke toets geeft aan een werkplek zoals de keuken.

Deze keuken is erg interessant vanwege die perfecte mix tussen de donkergroene kleur en de witte tinten met de warmte van het hout en bepaalde gouden accenten in de handgrepen en kranen. Daarnaast hebben ze de elementen zorgvuldig gekozen, om vast te houden aan een klassieke stijl maar er een nieuwe touch aan te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: