Decoratie-ideeën

Een huis ingericht in maritieme stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De matrozenstijl is het meest typerend voor de zomer, geïnspireerd door huizen aan de kust, vissers en zeelieden. Met motieven zoals ankers en boten, en tinten zoals marineblauw of wit als hoofdrolspelers, is dit een van de meest populaire stijlen tijdens de zomer om het huis mee te decoreren.

Je kunt dit prachtige huis zien, dat bijna volledig in maritieme stijl is ingericht. Op een subtiele manier laten ze ons de coolste kant zien van deze traditionele stijl, zonder zo voor de hand te liggen maar duidelijk geïnspireerd door kusthuizen. Een manier om frisheid in huis te brengen.

In de loungeruimte zien we die blauwe en witte tinten die zo typerend zijn voor de zeewereld. De kamer is modern, met industriële accenten zoals bakstenen muren of grote spots. De kussens met gedessineerde ankers en blauwe strepen zijn degenen die de meest maritieme toets aan dit deel van het huis geven, maar zoals we al zeiden, het is een subtiele en vernieuwde stijl.

In de slaapkamer zien we meer wit en blauw, evenals mooie matrozenmotieven. Ankers, vissen en zelfs koraal voor het behang geven ons het gevoel dat we in het strandhuis zijn, met een heldere en serene sfeer.

In de keuken vinden we ook blauwe en witte tinten, met een mooie tegelvloer en hout om een beetje warmte en natuurlijkheid te geven.Er is keukengerei met vispatronen, kleine details die ons er in elke hoek aan herinneren dat de maritieme stijl heerst in dit huis.

In de badkamer zien we originele tegels in grijstinten die daarmee breken wit en blauw Maar net als bij de rest van het huis is er altijd wel iets dat ons herinnert aan de mariene wereld. Dit keer is het een leuke wasmand met een gestempeld anker en mooie zeemansstrepen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: