Decoratie-ideeën

Grijze vloeren voor een huis in een eenvoudige stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we zwarte vloeren al elegant en erg interessant vonden, gaan we nu nadenken over huizen die zijn versierd met grijze vloeren. Het grijs is een zeer neutrale toon, die talloze keren als basis wordt gebruikt, omdat het discreet en vrij licht is, wat ons een geweldig alternatief biedt voor wit.

De grijstinten zijn trending, dankzij stijlen zoals Scandinavisch, waar eenvoud en basistinten heersen. Daarom behoren ook deze grijze vloeren tot de trends, en zien we ze terug in verschillende materialen.Een goed idee om een basisvloer te hebben die makkelijk te combineren is.

Grijze cementvloeren

Degepolijste cementvloeren zijn zeer actueel, omdat ze in industriële of minimalistische stijltrends zeer gewaardeerd worden om hun eenvoud en soberheid. Ze zijn makkelijk in onderhoud en we kunnen er ook elk vloerkleed op gebruiken, omdat ze met alles te combineren zijn. En het beste is dat ze erg resistent zijn.

Grijze badkamervloeren

Dit is een zeer elegante kleur voor de badkamer, perfect voor deze kamer waarin zowel elegantie als soberheid worden nagestreefd. We zien een tegelvloer met gevarieerde tinten, om het een meer speciaal tintje te geven, en met geometrische patronen, die ook een trend zijn.

Grijze stenen vloeren

De steen is een ander materiaal dat zeer resistent is en dat we ook kunnen gebruiken om onze vloeren te bedekken. In dit geval hebben ze gekozen voor een mooie steen in grijstinten die zeer geraffineerd is en een nieuw tintje geeft aan het typische landhuis.

Vloeren met grote tegels

Halverwege tussen die enorme stenen en kleine tegels, zijn er deze grote tegels voor een heel eenvoudige en coole vloer. Het is zonder twijfel een idee dat in elke kamer van het huis kan werken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: