Decoratie-ideeën

Huis in vintage stijl uit de jaren 50

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vintage stijl is in, vooral als we het hebben over de mid-century trend, die is geïnspireerd op de huizen uit de jaren 50, die voor hun tijd een avant-gardistisch design hadden -garde en modern, beschouwd als bijna futuristisch, waar designmeubels de hoofdrol speelden.

Dit huis in vintagestijl is geïnspireerd op de jaren 50, dus we zien opvallende designlampen samen met houten meubels, vintage stoffering met leuke prints en andere details zoals felle kleuren op de muren. Een origineel huis dat duidelijk geïnspireerd is uit een ander tijdperk, maar tegelijkertijd actueel en trendy is.

In de woonkamer zien we een prachtig zwart-wit vloerkleed dat contrasteert met enkele heldere en vrolijke fauteuils met patronen. Het donkerhouten meubilair is vintage design en de ruimtes in witte tinten zijn veel helderder. Aan het plafond staat die designlamp in het middelpunt van de belangstelling.

In de slaapkamer zien we opvallende muren, met overal felle kleuren en een zeker etnisch tintje in de rieten stoelen en in dat vloerkleed. Het is ongetwijfeld een opvallende ruimte, waar ze ook witte tinten hebben toegevoegd aan de rest van de muur en aan het beddengoed om twee gedifferentieerde ruimtes te creëren.

In deze keuken zien we ook veel kleur, met een intense gele tint en zwarte tinten in de tegels om te contrasteren.Enkele eenvoudige planken en wat hout op het aanrecht vormen de ideale aanvulling, hoewel de meubels en roestvrijstalen apparaten voor een moderne toets zorgen.

In deze ruimte zien we een kinderkamer die ze licht wilden geven, en ze hebben vintage accenten toegevoegd met de badkamertegels of die houten speeltafel. Door de mix van stijlen is de vintage touch niet ouderwets maar juist actueel en fris.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: