Decoratie-ideeën

Chique keuken in wit en goud

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je het uiterlijk van je keuken wilt veranderen, dan kun je kiezen voor een elegante toets, zoals die in deze chique keuken. Een keuken in wit en goud met veel stijl, die eenvoudig is, maar tegelijkertijd een prachtige verfijning heeft met die gouden metalen details.

Als het gaat om de keuken decoreren kunnen we ook kiezen voor verschillende stijlen, en gemakkelijk een chique keuken hebben, als we ons concentreren op een eenvoudige keuken waaraan we een beetje toevoegen raakt. Uitgaande van een keuken in wittinten en basislijnen, kunnen we een ruimte hebben in de stijl die we willen, zoals deze die we zien.

De elementen in deze keuken spreken ons al aan van een chique stijl, met RVS, marmer op de werkbladen en ook in de ruimte waar tegels en accenten meestal goud worden geplaatst overal, van de lampen tot de handgrepen of de kranen, om het dat vleugje kleur en luxe te geven dat het miste. De set is zonder twijfel perfect, omdat ze veel wit gebruiken en goud discreet is, omdat ze het alleen in bepaalde details toevoegen, zodat het niet overdreven is.

De kranen in deze keuken zijn echt opvallend en een element dat opv alt door zijn elegantie, zowel in zijn klassieke vormen als in zijn gouden toon. Een geweldige keuze voor een chique keuken, die ook opv alt tussen de witte kleur en de grijzige kleur van het marmer.

De details van deze keuken moeten discreet zijn om niet te breken met die elegantie, daarom hebben ze gekozen voor enkele eenvoudige natuurlijke planten met potten in basistinten en materialen zoals rieten.Hout kan ook een bondgenoot zijn om wat warmte te geven aan deze keuken waarin wit de boventoon voert. Servies moet ook eenvoudig en klassiek van stijl zijn, het is de beste keuze voor een keuken in deze stijl.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: