Decoratie-ideeën

Versier in groen en rood, een originele combinatie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De combinatie van groen en rood is intens en doet ons op een bepaalde manier denken aan de kerstdagen, waarin deze twee tonen altijd hand in hand gaan. Het is echter een combinatie die niet veel voorkomt in de dagelijkse decoratie, maar het kan heel origineel en interessant zijn.

In deze ideeën hebben we veel inspiratie, met meubels geschilderd in deze tinten, textiel, muren of vloeren die deze sterke kleuren krijgen om een frisse en innovatieve decoratie te bereiken. Daarnaast zien we ze in alle stijlen, van klassiek tot de meest exotische.

Meubels in groen en rood

In deze ruimtes vinden we meubels in deze kleuren, in een omgeving in basistinten zoals wit. Fluwelen fauteuils in donkergroen of gemengd rood. Je kunt ook een stoel en een kast verven, twee meubelstukken om te combineren met deze groen- en roodtinten.

Groene en rode vloeren

Als je niet kunt beslissen wanneer het tijd is om meubels in deze kleuren te plaatsen of als je een indrukwekkendere ruimte wilt, heb je de mogelijkheid om de vloeren te decoreren. Een groot rood vloerkleed dat je ook kunt verwijderen wanneer je maar wilt, of een houten vloer geverfd in een intens groene kleur.

Groene en rode accessoires

Een van de gemakkelijkste manieren om kleur aan ruimtes toe te voegen is met accessoires en textiel. Voeg kussens en plaids toe door de kleur groen en de kleur rood te mengen, voor een frisse look die je op elk moment kunt veranderen.

Andere kamers in groen en rood

Deze kleurencombinatie zo origineel kan door het hele huis gebruikt worden. Een badkamer met een aan de buitenkant rood geverfd vrijstaand bad en met donkergroene tinten geverfde muren heeft een klassieke maar leuke stijl. Het is ook perfect voor op kantoor, met een frisser tintje.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: