Decoratie-ideeën

Versier de woonkamer met stippen op de muren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Polka dots zijn een patroon dat nooit uit de mode raakt, net als strepen en vierkanten, omdat we ze altijd kunnen vinden. Of het nu op kleding is, in woontextiel of aan de muur, zoals in deze kamers gebeurt. Een kamer met stippen is ongetwijfeld een vrolijke en aparte kamer, dus die mag je niet missen.

In dit geval gaan we woonkamers zien met muren versierd met stippen, een heel origineel en leuk idee dat een totaal ander aspect aan de ruimtes geeft. Grote, kleine, gouden, gekleurde of zwart-witte stippen, de modaliteit kan door iedereen worden gekozen, en de manier om deze stippenmuren ook te combineren met de rest van de kamer.

Polka dots kunnen op vele manieren worden gekozen om te integreren in de muren Aan de ene kant zijn er vinylstickers in de vorm van een stip, zodat we deze kunnen plaatsen stippen naar believen, door het patroon dat we het leukst vinden. Aan de andere kant kan het een behang zijn dat er al op zit en dat we op de muur moeten plaatsen. Vinyls zijn de gemakkelijkste optie, en het geeft ons ook de mogelijkheid om ze te vervangen als we ze beu zijn.

Een muur met kleurrijke stippen is een geweldig idee, vooral als we het hebben over een ruimte voor kinderen of jongeren. Het kan zeker een nieuw tintje geven aan alles, en de rest van de decoratie kan ook een leuke en luchtige stijl hebben om beter te combineren. Zoals je kunt zien, heerst kleur in deze geweldige salons, en het punt is dat stippen heel opvallend zijn, maar er zijn ook veel combinaties mogelijk.

In deze woonkamers wilden ze een grappige en coole toets toevoegen, heel modern aan de hele ruimte met dat stippenbehang. Enkele discrete tinten voor erg leuke en ongetwijfeld verschillende kamers.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: