Decoratie-ideeën

Kallax-plank van Ikea

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Ikea Kallax-rekken zijn een ander voorbeeld van een heel eenvoudig meubelstuk, dat heeft gewerkt omdat we het kunnen integreren in bijna elke ruimte Bovendien, omdat het wordt verkocht door modules heeft het grote voordeel dat we kunnen kopen wat we nodig hebben, afhankelijk van de ruimte of opslag die we zoeken.

Er zijn veel ideeën om te decoreren met de Kallax planken van Ikea, en ze hebben rechte basislijnen die in alle stijlen van ons huis passen, en ze hebben ook een toon normaal gesproken wit, wat erg in de mode is. Het gebruik dat eraan kan worden gegeven, is ook erg gevarieerd, afhankelijk van de mate van verbeeldingskracht die we hebben.

De grote Kallax boekenkast

Als jij een van die mensen bent die veel opslagruimte nodig heeft, is het ideaal om meerdere modules van de plank samen te voegen om voldoende ruimte te hebben. Op deze manier heb je de grootste versie, waarin veel dingen passen, van boeken tot speelgoed, en om het een ander tintje te geven kun je rieten manden of houten manden toevoegen die geverfd kunnen worden om de plank een nieuwe stijl te geven.

De Kallax-plank omgezet in een trolley

Deze planken zijn omgebouwd tot praktische open trolleys om spullen te verplaatsen of dichtbij te houden. Ze kunnen onderaan op poten of wielen worden gezet, zodat ze niet op de grond rusten, iets wat het schoonmaken vergemakkelijkt.Het ding met wielen is een geweldig idee om een trolley te maken voor huishoudelijke artikelen, drankjes of wat dan ook in je opkomt.

Kallax boekenplank-hacks

Met deze boekenkast zijn er nog veel meer geweldige ideeën Aan de ene kant hebben ze een nieuwe boekenkast gemaakt die bedekt is met hout, passend bij de muur van de kamer, en ze hebben het als een oefennachtkastje. Aan de andere kant hebben ze een poppenhuis gemaakt, aangezien de gaten als kamers dienen, een perfect idee voor de kinderkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: