Decoratie-ideeën

Versier een hal in industriële stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De industriële stijl is geïnspireerd op Amerikaanse lofts uit de tijd van de industriële revolutie. Kale materialen, baksteen, metaal en vintage accenten versmelten tot een look die tegelijkertijd modern en klassiek is en ook veel karakter uitstra alt.

Vandaag zullen we zien hoe we een hal in industriële stijl kunnen inrichten De ingang is het eerste dat we in ons huis laten zien, en daarom kunnen we het niet verwaarlozen, maar het zou de opmaat moeten zijn voor al het andere, dus als we van deze stijl houden, is het een goede keuze om industriële elementen toe te voegen in het entreegebied.

Als we een idee willen krijgen of we van de industriële stijl houden, kunnen we zoeken naar die Amerikaanse lofts waaruit de trend is voortgekomen, die voormalige fabrieken waren omgebouwd in huizen, waarin de bakstenen of de leidingen zichtbaar zijn gebleven om ze een meer authentiek tintje te geven, herinnerend aan de oorsprong van het gebouw.

In een hal in industriële stijl vinden we veel verschillende elementen. Een metalen tafel gemaakt met buizen, het gebruik van pallets om een meubelstuk te maken, bakstenen muren, donkere tinten in het algemeen, lampen met de lamp bloot, zonder kap, of gerenoveerd vintage meubilair.

De vintage meubels zijn essentieel in deze industriële stijl, en het is dat het teruggaat tot een ver verleden, met houten of zelfs metalen meubels, zoals de beroemde Tolix stoelen die zijn bijna de vertegenwoordigers van deze geweldige stijl, in metaal in verschillende kleuren.Een ladekast, of wat lockers, al die meubels die lijken te werken zijn welkom in een industriële hal.

In deze zalen hebben ze gedacht een industrieel tintje toe te voegen, op een eenvoudigere manier, maar met een frisse en moderne sfeer, in lichte tinten. Een bank in metaal of vintage platen om een hal te maken in deze zeer originele stijl.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: