Interieur

Originele keukens in donkere tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De basisregels van decoratie vertellen ons dat we in lichte tinten moeten decoreren om ruimtes uit te breiden en licht te geven. Soms is het echter interessant om andere ideeën te zien die verder gaan dan deze regels en ons originele en verbazingwekkende omgevingen geven, zoals deze keukens in donkere tinten

Deze keukens hebben donkere tinten op muren en meubels, dus de omgevingen zijn tegelijkertijd verfijnd en mysterieus. Deze donkere tinten worden vaak gebruikt voor de mannelijke stijl, hoewel ze in elk huis kunnen werken.Decoratie is een wisselend element dat afhangt van onze eigen creativiteit.

In deze keuken zien we een gemakkelijke manier om warmte te geven aan deze donkere omgevingen die koud en onwelkom kunnen lijken. Het hout is een van de beste materialen om ons de warmte van het huis te laten voelen, dus je kunt het toevoegen aan vloeren en zelfs aan meubeldeuren. Als de donkere toon te veel voor je lijkt, contrasteer dan met wit en andere lichte tinten om niet het gevoel te krijgen dat het een verzadigde omgeving is.

In deze keukens hebben ze gekozen voor donkere kleuren die niet zwart waren, maar wat kleur toevoegden aan de omgeving. Donkerblauw is een toon die tegelijkertijd sereen is en perfect past bij gouden elementen en de kleur van hout. In deze keukens hebben ze ook andere ideeën gebruikt om licht te geven, zoals metalen apparaten die licht reflecteren of marmer in lichte tinten.

Deze keukens hebben een vintage stijl toegevoegd aan de omgeving, hoewel de donkere kleuren meer typerend zijn voor moderne en verfijnde keukens. Daarom is het zo origineel. Het toevoegen van een paar gerestaureerde oude stoelen, lampen in industriële stijl of een oud meubelstuk hebben al dat kleine vintage tintje dat onze keuken een nieuwe look geeft.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: