Decoratie-ideeën

Scandinavische stijl met rustieke houtaccenten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Scandinavische stijl is eenvoudig en erg modieus, dus het is gebruikelijk om het in veel versies te zien, gecombineerd met andere verschillende stijlen voor een origineler resultaat. In dit geval zien we een huis in Scandinavische stijl met rustieke accenten in hout, wat het een vleugje warmte en natuurlijkheid geeft.

Dit is een huis waar ze op zoek zijn naar een gezellige sfeer zonder al te veel details of kleuren toe te voegen, en ze bereiken zeker een geweldig effect. Een van de elementen die het meest opv alt in alle kamers is hout, dat terugkomt in het meubilair en in de balkenEen manier om dat rustieke en landelijke tintje aan het huis te geven.

De keuken heeft veel charme, omdat ze hout hebben toegevoegd aan de vloeren, meubels en die zeer rustieke balken. Ondanks de soberheid en eenvoudige lijnen die typerend zijn voor de Scandinavische wereld, hebben we een echt warme en gastvrije ruimte, zoals een van die traditionele landhuizen, maar met een zekere moderne toets.

In de woonkamer zien we ook de witte muren met weinig ornamenten, om de hele omgeving veel meer duidelijkheid te geven. Hier hebben ze verschillende stijlen gemengd om het meer originaliteit te geven, en we zien een vintage fauteuil in de stijl van het midden van de eeuw, een industriële lamp en rustieke accenten met de balken in het midden van de kamer. Ongetwijfeld een vrij originele mix.

In het slaapkamergedeelte zien we dezelfde eenvoud en design in Scandinavische stijl, met die originele open haard aan de muur. De houten balken zijn ideaal om een casual touch te geven, gezien de pure en eenvoudige lijnen van de Scandinavische stijl. Hetzelfde gebeurt in de badkamer, waar ze hebben gezocht naar zeer eenvoudige meubels, bijna minimalistisch van ontwerp, met aan de andere kant ongelakte houtaccenten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: