Decoratie-ideeën

De juiste pot voor je pronkstuk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Bloemen zijn waarschijnlijk een van de meest terugkerende elementen als het gaat om het aankleden van de tafel. We houden van ze omdat ze er frisheid en natuurlijkheid aan geven. Een mooi middelpunt maken met bloemen is niet ingewikkeld; We moeten alleen niet vergeten het type potte kiezen dat het beste past bij de algemene stijl van de tafel.

Het is niet hetzelfde om een centerpiece te maken voor een rustieke tafel dan voor een minimalistische tafel. Zowel de bloemen als de plantenbak die in de ene passen, passen mogelijk niet in de andere. Vandaag laten we je enkele sleutels zien die je zullen helpen de beste beslissing te nemen. Doe je mee?

Hout, steen en metaal zijn geschikte materialen om een rustiek middelpunt te creëren. Een houten kist met oude flessen gebruikt als vaas is een voorstel waar veel stylisten naar grijpen. Wilde bloemen zijn het meest geschikt om het middelpunt af te maken, maar elke snijbloem uit je tuin kan dat ook.

kleipotten met kruiden zijn een makkelijk alternatief. Hetzelfde gebeurt met die van metaal; die ons zo veel doen denken aan oud keukengerei. Romantischer zijn de sierlijke stenen potten: met bloemen in witte en roze tinten worden ze veel gebruikt op bruiloftstafels.

De bloempotten van synthetisch materiaal met afgeronde vormen zijn favoriet voor het decoreren van moderne en minimalistische tafels.Je kunt vazen van verschillende afmetingen combineren en wat bollen of klimop toevoegen om de set compleet te maken. Het resultaat zal zowel sober als opvallend zijn.

Denatuurlijke kleuren zijn het meest geschikt voor het decoreren van rustieke tafels, terwijl wit, grijs en zwart de beste optie zijn voor het decoreren van moderne en/of minimalistische tafels. We hebben het natuurlijk over de kleur van de potten. Jij ook? Wat voor plantenbak vind jij leuk om de tafel mee aan te kleden?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: