Interieur

Dielle slaapkamers voor polyvalente ruimtes

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Op zoek naar verschillende oplossingen om een slaapgedeelte in te richten, in een grotere ruimte zoals de woonkamer. Zo ontdekte ik de voorstellen van Dielle Modus, een Italiaans bedrijf opgericht in 1971 en gespecialiseerd in slaapkamers dat werkt met milieuvriendelijke materialen.

Dielle herinterpreteert de slaapkamer en voorziet deze van functionele en originele oplossingen Met verschillende systemen creëert het Italiaanse bedrijf veelzijdige omgevingen waarin elke meter is gewijd aan verschillende activiteiten en interesses.Ze zijn ontworpen voor een jong publiek en zijn ook zeer functioneel en visueel zeer aantrekkelijk.

We kunnen de door Dielle gecreëerde ruimtes als innovatief omschrijven. Ze hebben een eigentijdse stijl en combineren verschillende opbergsystemen waarbij ze zowel functionaliteit als esthetiek waarborgen. Systemen die het bed omringen, zodat de slaapkamer perfect wordt afgebakend in een grotere ruimte.

Het inrichten van een multifunctionele ruimte is niet eenvoudig. Het scheiden van de verschillende omgevingen zonder de vloeibaarheid tussen de een en de ander te beperken, is de sleutel tot het bereiken van een functionele ruimte. Dielle bereikt dit door verschillende opbergsystemen te gebruiken: kasten, boekenkasten, lades waarin ze ook het bed integreert.

Profiteren van de hoogte is een van de sleutels om het meeste uit een kleine ruimte te halen.Onder de nieuwste projecten van Dielle vinden we verhoogde bedden boven kleine dressoirs die toegankelijk zijn via een trap met extra opbergruimte. Het bedrijf weet elke hoek te benutten, daar bestaat geen twijfel over!

Wat als we in plaats van het bed omhoog te brengen, de kleerkast hoger zetten? Tegenwoordig zijn er tal van systemen die ons toegang geven tot kleding, zelfs in een positie zo hoog als de derde afbeelding; en Dielle maakt er het beste van. De ruimte van het bed is alles wat we nodig hebben om een compleet slaapgedeelte te creëren.

Vind je de oplossingen van Dielle leuk? Het lijdt geen twijfel dat het bedrijf weet ruimtes maximaliseren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: