Decoratie-ideeën

10 veelkleurige lades om persoonlijkheid aan je huis toe te voegen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We blijven praten over meubels met karakter. Vorige week hebben we een lijst gemaakt met gestempelde stoelen; Vandaag creëren we er nog een met ladekasten/lades met veelkleurige motieven Meubels die elke ruimte zelf kunnen transformeren en er veel persoonlijkheid aan kunnen geven.

Tegenwoordig decoreren ladekasten of dressoirs met veelkleurige lades tal van ruimtes met een rustiek en industrieel karakter. De eerste zijn voornamelijk gedecoreerd met stukken hout; de tweede met metalen meubels. Beiden trekken krachtig de aandacht en worden onvermijdelijk het brandpunt van de kamer die ze innemen.

Houten ladeblokken

Ze zijn het populairst om te decoreren in zowel rustieke als eigentijdse omgevingen. We vinden ze over het algemeen in verschillende hoeken van de woon- of slaapkamer en geven er warmte en persoonlijkheid aan. Allemaal bieden ons tussen de 10 en 20 lades om op te bergen wat we nodig hebben.

Wat het ontwerp betreft, vinden we heel verschillende stukken. Romantische ladekasten met fijne details prints in pasteltinten zijn waarschijnlijk het populairst, op de voet gevolgd door prints die houttinten combineren met matte of glanzende afwerkingen.

  1. Vintage ladekast in massief mangohout, prijs € 499,90
  2. Metamorphosis ladekast, prijs € 1.349,10
  3. Celestine ladekast bedrukt in wit hout, prijs € 369,90
  4. Soleil ladekast 10 lades, prijs €725
  5. Bamako ladekast (op deksel), prijs € 199,90

Metalen ladeblokken

Metalen lockers en lades zijn ideaal om een kamer een industrieel tintje te geven. Het is makkelijker om eenkleurige meubels te vinden, maar leuker om te wedden op veelkleurige ontwerpen zoals die we tegenwoordig laat je zien. Rood, geel, blauw en groen worden meestal gecombineerd in dit soort meubels om een authentiek/nostalgisch tintje te geven aan een moderne inrichting.

  1. Freestyle ladeblok met wielen, prijs € 269,90
  2. Keywest ladekast, prijs €693
  3. Mito ladekast van verouderd metaal/hout, prijs €650
  4. Multicolor metalen houten lade, prijs € 296,12
  5. Douane industriële ladekast (op het deksel), prijs € 469,90

Multicolor metalen ladeblokken zijn bijzonder opvallende ze vullen je huis met glans! Daarom worden ze normaal gesproken gecombineerd met sobere meubels om de ruimte niet te zwaar te belasten.Een ongeschreven regel die vaak wordt overtreden in kinderkamers en jeugdkamers, waar kleur nooit genoeg lijkt te zijn.

Vind je dit soort lades leuk om je huis mee te decoreren? Welke stijl vind je het leukst?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: