Decoratie-ideeën

Versier met originele geometrische potten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als het mooi weer is, kunnen we veel ideeën bedenken om de tuin, het terras, het balkon of zelfs het interieur van het huis met planten te renoveren. De container van deze planten wordt steeds belangrijker en geeft ze veel stijl, afhankelijk van de container die we kiezen, zoals de originele geometrische potten.

De geometrische potten zijn zeer interessante stukken, die voortkomen uit de Scandinavische trend, waarin geometrische prints de boventoon voeren, met die gedefinieerde lijnen. Dat is de reden waarom ze erg modieus zijn geworden en we vinden veel ideeën om ze in de decoratie te introduceren, door verschillende modellen te combineren voor een meer creatieve compositie.

Geometrische cementpotten

Deze geometrische potten kunnen DIY worden gemaakt als we siliconen bakjes hebben met deze vormen, die gevuld kunnen worden met cement, zodat we deze leuke vormen kunnen maken. Dan hoeven we ze alleen maar te verven en er een mooie plant in te zetten om te versieren.

Houten potten

Een andere manier om het te doen is met normale vierkante potten, waarop we geometrische patronen schilderen. In dit geval hebben ze zelfs gouden linten gebruikt om het een kleurrijker en interessanter tintje te geven. De tonen zullen afhangen van onze decoratie, maar de gevarieerde combinaties zijn wat gedragen wordt. In deze potten hebben ze, hoewel ze dezelfde vorm hebben, verschillende stukken gemaakt door ze met verschillende patronen te beschilderen, wat ze een coolere uitstraling geeft.

Geometrische metalen potten

In dit geval hebben we een aantal zeer originele geometrische potten en ongebruikelijk. Eigenlijk zijn dit stukken die dienen als lampen en ook om planten tentoon te stellen, hoewel het geen potten in de normale zin zijn, omdat je er geen aarde of water in kunt doen, dus de planten zullen verwelken. In die zin is het in deze gevallen beter om kunstplanten te gebruiken. Wat vind je van deze ideeën met geometrisch gevormde potten?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: