Decoratie-ideeën

Gebruikt voor de Ikea Strind bijzettafel

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We blijven profiteren van de meubels die we vonden in de Ikea firma, en het is zeker geen verspilling, want ze zijn allemaal ontworpen om functioneel te zijn, vele seizoenen mee te gaan en aanpassen aan alle mogelijke ruimtes. Zoals de Strind bijzettafel, met een ronde vorm waardoor hij zich aanpast aan alle ruimtes, van hoeken tot het midden van de kamer.

Dit Strind bijzettafeltje is perfect om koffie in te serveren, boeken bij de hand te houden, te dienen als nachtkastje of ergens anders neer te zetten. Daarnaast is hij erg praktisch, want hij heeft twee onderstellen en wieltjes waardoor hij gemakkelijk van de ene naar de andere kant te verplaatsen is.

De Strind tafel is een ideale aanvulling voor de woonkamer, omdat hij er erg licht uitziet, dankzij de materialen en de ruimte tussen de oppervlakken. Het stelt ons in staat om boeken onderaan op te bergen en andere dingen bovenaan meer bij de hand te hebben. Het is zonder twijfel een van die stukken die we veel gaan gebruiken in een ruimte als de woonkamer.

In deze hoeken van het huis zien we hoe ze gebruik maken van de bijzettafel. Het dient zowel voor de leeshoek als voor het theeservies naast de tafel in de eetkamer. Door hem met zijn wielen van de ene naar de andere kant te kunnen verplaatsen, kunnen we hem een groot aantal functies in het hele huis geven.

Als je erover denkt om de nachtkastjes in je slaapkamer te renoveren, dan is deze bijzettafel perfect. Met een passende hoogte, want verkrijgbaar in verschillende modellen, met een moderne en lichte uitstraling en verplaatsbaar als je de kamer moet schoonmaken.

Deze tafel is ook geschikt voor de badkamer. Ofwel om handdoeken of toiletartikelen bij de hand te hebben of om decoratieve planten te hebben. En door de materialen wordt het niet beschadigd door vocht.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: