Decoratie-ideeën

Klein appartement ingericht met tegels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De tegels maken meestal deel uit van het werkgebied in de keuken, of anders in de badkamer, vooral om praktische redenen, hoewel ze ook erg decoratief zijn. Welnu, in dit kleine appartement hebben ze besloten om ze op de muren te gebruiken als een extra element, in plaats van hun toevlucht te nemen tot de klassieke bakstenen of de gebruikelijke verf.

Zonder twijfel is dit een idee met een creatief en origineel tintje, omdat we niet in alle ruimtes zoveel tegels bij elkaar kunnen zien, maar ze wisten hoe ze moesten kiezen nou ja, met kleine tegels, die mooi zijn maar niet te opzichtig.Ze gaan op in elkaar maar creëren tegelijkertijd een totaal andere toets.

Er zijn twee dingen die onze aandacht trekken in dit appartement. Een daarvan zijn die tegels die alles domineren, van de muren tot de keukentafel, alsof alles tot hetzelfde stuk behoort. Een andere is het grote voordeel dat ze halen uit de ruimtes die ze hebben, en dat is dat ondanks dat het een klein appartement is, ze weten hoe ze de ruimtes goed kunnen gebruiken om een woonkamer en zelfs een terras in het appartement zelf te creëren. Met een muur en een gordijn scheiden ze ruimtes al effectief af.

In de muren van het appartement hebben ze al enkele geïntegreerde ruimtes gecreëerd om een rustruimte, een tafel en planken te maken, zonder meubels toe te voegen, allemaal in hetzelfde blok. Om het terras te onderscheiden, hebben ze geen tegels toegevoegd, waardoor de muur glad is, maar deze is versierd met planten die voor natuurlijkheid zorgen.

In een hoek hebben ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om een rustruimte heel origineel te maken, met tegels in twee kleuren om ze diepte te geven. Ongetwijfeld maakt originaliteit deel uit van dit prachtige appartement, en zodat de tegels niet koud blijken te zijn, hebben we mooi en kleurrijk textiel om te decoreren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: