Decoratie-ideeën

De Ikea Ektorp bank voor de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ikea-meubels zijn zeer functioneel en veelzijdig, dit is een feit, en daarom vinden we er zoveel toepassingen voor. Vandaag zullen we zien hoe de Ektorp sofa zich aanpast aan allerlei ruimtes, van een Scandinavische woonkamer met witte tinten tot een veel klassiekere woonkamer. Ongetwijfeld een eenvoudig stuk, van zachte stof die het hele jaar door zeer comfortabel zit.

De Ektorp bank heeft klassieke en afgeronde lijnen, eenvoudig tegelijk, dus hij raakt niet snel uit de mode. En hoewel we hem normaal gesproken in witte tinten zien, kunnen de hoezen er ook een heel andere bank van maken.

Scandinavische stijl voor op de bank

Net als elk ander meubelstuk van Ikea is de Ektorp zitbank perfect voor een ruimte in Scandinavische stijl We zien eenvoudige omgevingen, in witte tinten en met rechte meubels, wat wijnoogst. Het vleugje gratie wordt geleverd door de knusse fauteuil van stof, met meer afgeronde lijnen die breken met de soberheid van de Scandinavische stijl.

Ektorp bank in klassieke stijlen

Deze afgeronde en eenvoudige lijnen maken de Ektorp bank perfect voor klassieke omgevingen Omdat de stijl iets klassieks heeft, en omdat het een stoffen bank is, kan hij covers erop, het geeft ons veel speling. Gebruik ruwe tinten om wat helderheid in de omgevingen te krijgen, een kleur die perfect samengaat met de tonen van het hout.

Ektorp bank in klassieke stijl

De Ektorp bank heeft hoezen en verschillende modellen om uit te kiezen, want bij Ikea bieden ze meestal verschillende oplossingen voor elk meubelstuk. We hebben zonder twijfel een veelzijdig, eenvoudig stuk dat in de rest van de kamer past en tegelijkertijd tijdloos is. Het goede aan dit model is dat als we ons vervelen met de toon, we een hoes kunnen kopen en deze volledig kunnen vernieuwen. Ofwel met een nieuwe kleur of met een leuk patroon zoals bloemen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: