Decoratie-ideeën

10 bedrukte fauteuils en fauteuils voor in de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag gaan we winkelen. Ons doel is niets anders dan het vinden van bedrukte fauteuils en fauteuils om de woonkamer mee te transformeren. En wie de woonkamer zegt, zegt de slaapkamer, het kantoor of elke andere kamer in huis waar je een zekere frisheid wilt brengen.

We hebben voor jou gekozen gewaagde ontwerpen met prints die zelden onopgemerkt blijven. Het zal heel eenvoudig zijn om ze in het middelpunt van de belangstelling in uw woonkamer te plaatsen. Het is voldoende dat je deze stukken combineert met andere, meer sobere stukken, zodat ze het object van alle ogen worden.Durf jij te wedden op dit type stuk? We laten je zien waar je ze kunt vinden.

Het is niet vreemd dat de grote meubelfirma's een of meer gestempelde stukken in hun catalogus opnemen, zoals degene die we u vandaag laten zien. Normaal gesproken geven we de voorkeur aan eenvoudigere meubels om de woonkamer te decoreren, maar fauteuils en fauteuils zijn, vanwege hun kleine formaat, een geweldig alternatief om een vleugje kleur te introduceren.

Hoe de stoelen aanvullen?

Als we zo'n speciaal stuk kopen, doen we dat niet om het te verbergen. Het doel van de aankoop kan zijn om dat tot nu toe vergeten hoekje nieuw leven in te blazen of om de aandacht te vestigen op een bepaald meubelstuk in de kamer. In beide gevallen en om de ruimte niet te overbelasten, is het handig om de fauteuil of de gestempelde fauteuil te verlaten. Als? Combineer ze met eenvoudige meubelen in vlotte kleuren waarop ze opvallen.

Waar vind je ze?

  1. Don Draper Flamencos retro fauteuil, Portobello Street, prijs €795
  2. Bimba fauteuil, La Oca, prijs € 467,08
  3. Vintage fauteuil, Maisons Du Monde, prijs € 129,90
  4. Geborduurde fauteuil, Star Home Studio, prijs € 1085,13
  5. Stockholm fauteuil, Ikea, prijs €349
  6. Roze fauteuil, Naam Design Studio, prijs € 1478,88
  7. Fauteuil Peru, Creaciones Hersán, prijs nc.
  8. Retro Flower Power fauteuil, On Stores, prijs €429
  9. Beliani gestoffeerde fauteuil, prijs €289
  10. Patchwork fauteuil, Gio Luxury, prijs €152

Zoals je kunt zien, is het kopen van een van deze stukken niet goedkoop. Bij Ikea of Maisons du Monde vinden we betaalbare stukken; over het algemeen komt de prijs van deze gestoffeerde fauteuils en fauteuils echter niet onder de €400,-.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: