Decoratie-ideeën

Het Ikea Stockholm vloerkleed in decoratie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als er een vloerkleed is dat in de loop van de tijd beroemd is geworden, dan is het wel de Ikea Stockholm vloerkleed De naam doet misschien geen belletje rinkelen, want die van Ikea zijn niet bepaald gemakkelijk, maar uit de afbeeldingen kun je zeker raden over welk model we het hebben. Een eenvoudig stuk, in zwart-wit met strepen, in de geometrische stijl van de Scandinavische wereld.

Het mooie van dit Stockholm vloerkleed is dat het veel speelruimte in kamers brengt, en we kunnen geweldige combinaties van patronen maken en zelfs kleuren toevoegen. Er zijn veel ideeën en het is ook een geweldig vloerkleed voor grote ruimtes, zoals eetkamers of woonkamers.

Dit gestreepte patroon geeft veel uitstraling aan de vloer van het huis, en juist daarom kunnen andere delen van de kamer aan belang inboeten. Als we een interessante ruimte willen creëren, kunnen we verschillende patronen combineren, maar in dezelfde geometrische lijn van de Scandinavische stijl. Deze kussens zijn ook van de Zweedse firma Ikea, dus alles is makkelijk te combineren.

De eetkamer is een andere plek waar we dit Stockholmse vloerkleed zullen zien. Perfect om onder een mooie Scandinavische of vintage tafel te zetten. Deze zwart-wittinten kunnen sober zijn, dus houten meubels kunnen worden toegevoegd om deze stijl wat warmte te geven, zoals we kunnen zien in deze eetkamers, waarin Scandinavische, vintage en industriële elementen gemengd zijn.

In deze salons hebben ze gebruik gemaakt van die lijnen en zwart en wit om wat kleur toe te voegen. Een heel origineel idee is om bovenop de Stockholm nog een kleed in een totaal andere stijl te leggen. Als we niet zo creatief willen zijn, is het meer dan genoeg om kleuraccenten toe te voegen aan sommige meubels of textiel, omdat ze veel zullen opvallen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: