Decoratie-ideeën

Versier met vloerkleden van natuurlijke stof

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

It takes the natural style, daarom zien we een terugkeer naar kaal hout, vezels zoals rotan of riet, en tapijten in natuurlijke stoffen zoals sisal of jute. Het is een manier om een huis op een iets natuurlijkere manier in te richten, met duurzame en kwalitatieve stukken die ook veel warmte in de omgeving brengen.

Sisal is een plant waarvan dikke stoffen worden gemaakt, en jute is ook een plant waarvan textielvezels worden gemaakt. Daarom kijken we naar tapijten gemaakt met natuurlijke materialen, perfect voor liefhebbers van de natuur en alles wat ecologisch, recyclebaar en duurzaam is.

Als er een plek is waar deze tapijten er fantastisch uitzien, dan is het wel op het terras De buitenkant leent zich uitstekend voor materialen zoals rieten, rotan meubelen en deze tapijten, die perfect combineren met natuurlijke planten en andere minder natuurlijke elementen zoals die metalen tafels.

In deze woonkamer zien we een sisal tapijt, dat een paar verschillende aardetinten en een mix van patronen heeft gekregen om het een interessantere en gevarieerdere uitstraling te geven. Die tinten zijn veel natuurlijker en passen perfect bij dit type vloerkleed. Zoals je kunt zien, kunnen ze zelfs worden geïntegreerd in woonkamers met een moderne en minimalistische stijl, om een bohemien en kleurrijk tintje te geven.

De jute vloerkleden worden het meest gebruikt.Ze zijn meestal zeer resistent en duurzaam, en zijn ideaal als de woonkamer naar de tuin is gericht, omdat we beide omgevingen zo heel natuurlijk kunnen mengen. Het is een ideaal materiaal om te combineren met houten meubels en met natuurlijke tinten zoals beige of groene kleuren. Deze tapijten zijn zonder twijfel een geweldig alternatief voor synthetische materialen of de meest klassieke.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: