Decoratie-ideeën

Zomerdecoratie met flamingo's in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vind je flamencos leuk? Ze zijn leuk, kleurrijk en de nieuwste zomertrend om te decoreren. En het is dat deze dieren en hun prachtige kleuren je huis een ander tintje kunnen geven, veel levendiger, vrolijker en vooral exotisch. Als het een van je favoriete dieren is, mis dan niet wat daarna komt.

Een geweldige inspiratie voor decoratie met flamingo's in huis. Van behang voor aan de muur tot originele schilderijen, textiel of decoratieve accessoires. Momenteel kunnen we alles voor alle smaken vinden in decoratiewinkels, zelfs voor fans van flamingo's.

De muur schilderen op zo'n originele manier is iets ongewoons, maar het brengt veel plezier in de omgeving. In dit geval is het een kantoor, maar we kunnen de muren van de woonkamer, slaapkamer of badkamer verven met deze combinatie van lichtblauwe en roze flamingo's.

Dit huis is voor degenen die dol zijn op flamingo's en een origineel schilderij willen hebben. Een kleine touch die we gemakkelijk kunnen veranderen. In het geval van tegels is het een duurzamer element, maar de doos kan desgewenst van de ene naar de andere kant worden verplaatst.

Als we niet te veel risico willen nemen en van flamingo's houden, maar gewoon voor een zomers detail, niets beters dan textiel. Ze zijn goedkoop, ze brengen kleur en we kunnen ze altijd veranderen als de winter aanbreekt.

Muren zijn de leukste manier om deze flamingo's te hebben. Eenleuk vinyl om te decoreren of een mooi roze behang met witte flamingo's, net andersom. Hoe het ook zij, we zien altijd dat vleugje vreugde en dat exotische tintje bij het toevoegen van deze vogel.

In dit geval zien we kleine decoratieve details die ons zijn gebracht door enkele leuke flamingo's. Figuren voor aan de muur of een lichtbord, een heel trendy detail. Alles uiteraard in het typische flamencoroze.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: