Interieur

Banken om een ​​informele woonkamer te decoreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Wat zoeken we in een gezinskamer? We zoeken een ruimte waarin het hele gezin zich prettig voelt en verschillende activiteiten kan ondernemen. Een kamer met praktische meubels die zich aanpast aan het dagelijks leven van een gezin met kinderen. Wij zijn van mening dat dit de belangrijkste kenmerken van een ruimte van dit type moeten zijn.

Vooral als er kleine kinderen zijn, moeten we nadenken over tuinmeubilair dat duurzaam is of dat we gemakkelijk kunnen vervangen zonder grote investeringen. Sommige banken met bouwplatforms of pallets kunnen helpen om een ontspannen ruimte te creëren waar zowel kinderen als volwassenen zich behaaglijk voelen.

De banken zijn voor jouw gebruik. Het lijkt een no-brainer, toch? Het lijkt en het is. We laten ons echter vaak leiden door wat het meest esthetisch is en vergeten wat het meest praktisch is voor ons gezin Kinderen thuis hebben, de banken in een familie woonkamer ze moeten worden geleden.

Vandaag stellen we alternatieve zitbanken voor, met een ontspannen en informeel aspect Zitbanken met een eenvoudige structuur, onafhankelijk van de matten en kussens die ze uitnodigender maken. Wat bereiken we ermee? Enerzijds lagere kosten; aan de andere kant de mogelijkheid om de hoezen indien nodig eenvoudig te wassen of te vervangen.

Vaste of mobiele structuur? We kunnen onze bank bouwen op een betonnen bank of op houten pallets. Als we wielen aan de laatste toevoegen, krijgen we ook een mobiel oppervlak waarmee we de kamer snel kunnen transformeren. Iets belangrijks als we dezelfde ruimte aan verschillende activiteiten wijden, vind je ook niet?

Een andere optie is om de woonkamer van het gezin in te richten met lage banken. Ze komen steeds vaker voor in 'chill out'-omgevingen die zijn ontworpen voor ontspanning en meditatie. Kinderen vinden het heerlijk om op de grond te liggen, dus deze banken zullen het hele gezin op weg helpen. Ze zijn perfect om een film te kijken, spelletjes te spelen of een dutje te doen.

Vind je dit soort banken leuk voor in de woonkamer?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: