Decoratie-ideeën

Versier met de vloer in dambordstijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Met de komst van de Scandinavische stijl werd zwart en wit populair in het hele huis, evenals geometrische patronen, dus het was bijna onvermijdelijk dat stijlvloeren weer in stijl dambord zouden zijnEn in werkelijkheid zijn het vloeren met veel persoonlijkheid en die veel bijdragen aan de decoratie, dus we hebben een paar inspiraties.

Deze vloeren zijn een andere manier om veel stijl aan het huis toe te voegen, omdat we meestal vasthouden aan warmere houten vloeren of vloerkleden. Maar als je wilt dat dit gebied de hoofdrol speelt in de decoratie, heb je een paar ideeën die je zeker leuk zult vinden.

Deze vloer is geweldig voor industriële omgevingen, omdat hij die vintage charme van weleer heeft, maar tegelijkertijd heel modern is. In deze eetkamer zien we gemengde ideeën, met een rustieke tafel, stoelen in Scandinavische stijl, een vintage keuken en een vloer met geometrische patronen. De mixen zijn geweldig en trendy.

Als er één plek is waar deze vloeren in dambordstijl een klassieker zijn, dan is het wel in de badkamer thuis. In de badkamers hebben we dit idee al vaker gezien, waardoor we de witte toiletten veel meer kunnen accentueren. Geweldige inspiratie voor een gerenoveerde badkamer in vintage-stijl.

In de keuken hebben we dit soort vloer ook vaak gezien, dus het is ideaal als we vintage of vintage accenten willen toevoegen, zoals retro Smeg koelkasten. In dit geval is de koelkast de enige kleuraccent tussen zwart en wit.

Zoals we in het begin zeiden, was de Noordse stijl de hoofdrolspeler die deze vloeren waarschijnlijk weer in de mode had gebracht. En ze passen perfect. Eenvoud, zwart-wittinten met grijs en een vleugje kleur voor een fantastische eetkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: