Interieur

Betonnen eilanden om je keuken te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De keuken is waarschijnlijk de belangrijkste ruimte in een huis. Een groot deel van ons budget bij het inrichten van een nieuw huis wordt gebruikt om deze ruimte niet alleen functioneel maar ook aantrekkelijk te maken, waarin het gezin kan samenkomen. Ik ben verkeerd? En wie droomt er de laatste tijd niet van om een prachtig keukeneiland in het ontwerp op te nemen?

De neiging om open ruimtes te creëren heeft een revolutie teweeggebracht in de samenstelling en verdeling van keukens, waardoor eilanden een element zijn waar veel vraag naar is. De trend van vandaag is om een bepaald contrast te creëren tussen deze en de rest van de kasten, door verschillende materialen en/of kleuren te gebruikenBij Decoora werken we vandaag aan deze trend en stellen we betonnen eilanden voor als alternatief.

De prominentie van beton is opmerkelijk gegroeid in onze huizen. Tien jaar geleden beperkten we ons tot het gebruik van dit materiaal in buitenelementen. Tegenwoordig gebruiken we het als vloer- en wandbekleding en om ons huis te decoreren met verschillende moderne designmeubels.

Betonnen eilanden kunnen ons veel speling geven in een keuken. We kunnen ze integreren in keukens van verschillende stijlen; Op de afbeeldingen ziet u hoe ze zich aanpassen aan zowel rustieke, industriële, traditionele als moderne ruimtes. Er zijn heel verschillende designs op de markt die daar ongetwijfeld aan bijdragen. We kunnen alles vinden, van "ruwe" betonnen eilanden met een rustieke uitstraling tot gepolijste oppervlakken met gecombineerde kasten.

Ruwe betonnen eilanden passen perfect in rustiek ingerichte keukens met houten meubels Beton en hout gaan heel goed samen; de warme/koude sensatie die door de een en de ander wordt geproduceerd, is in evenwicht wanneer ze worden gecombineerd. We kunnen beide materialen gecombineerd vinden in moderne conceptkeukens met licht hout of witte meubels.

Ook in industriële ruimtes mogen we een betonnen eiland niet uitsluiten. Roestvrij staal wordt in combinatie met beton een geweldige bondgenoot voor de decoratie van dit soort ruimtes. Te koud? Zoek naar elementen die warmte in je keuken brengen; de bakstenen muur in de tweede afbeelding is een goed voorbeeld,

Hou je van de betonnen eilanden die we voorstellen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: