Decoratie-ideeën

Je huis laat zien hoe je persoonlijkheid is

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Je huis kan veel over je zeggen zonder dat je het beseft. De kleuren, de verdeling van de decoratie, als je ordelijk of rommelig bent, als je van netheid houdt of als het je niet uitmaakt of er een beetje stof is, dit en nog veel meer kan zeggen hoe het met je gaat, je huis spreekt over jou! Een huisdeur die rood is, zegt bijvoorbeeld dat je niet bang bent om je mening te uiten, als hij blauw is, betekent dit dat je gemakkelijk uit situaties kunt komen, als hij groen is dat je een traditioneel persoon bent en als hij dat is zwart dat je een coherent, conservatief en gereserveerd persoon bent, ben je verrast? Nou, er is zoveel meer!

Je huis zal veel over je zeggen en nu kun je precies weten wat het zegt. In het artikel van vandaag wil ik dat je ontdekt wat dingen zeggen over je persoonlijkheid en dat je jezelf op deze manier bovendien een beetje beter leert kennen.

De sokkenla

Ben jij een van die mensen die het moeilijk vindt om de sokkenlade te openen en te sluiten? Maak je geen zorgen, want behalve dat je iets gewoons bent bij veel mensen, laat je zien dat je een persoon bent die weet hoe je de belangrijkste dingen in het leven moet organiseren en prioriteren Waarom de sokkenlade bestellen? moet je andere klusjes doen? Opgeruimde, op details gerichte mensen hebben de neiging om de meest rommelige dingen te hebben, en sokkenlades zijn daar een van.

Onder het bed

Hoe angstig ben je op dit moment? De meeste mensen, zelfs mensen met een schoon, goed georganiseerd huis, kunnen de samenleving van tijd tot tijd onder bedden of kasten verstoppen.Denk je dat dit een serieus probleem is? Als je een van de weinigen bent die dat niet doet, ja, dan heb je misschien wat obsessieve trekjes en ben je misschien een angstig persoon. Iemand die angstiger is, wil de omgeving zoveel mogelijk.

De douche

Als je een douche of bad hebt, is het ook informatie die over jou praat. Studies hebben aangetoond dat mensen die langer douchen of baden, zich het eenzaamst en meest geïsoleerd voelen. Onderzoekers geloven dat hete baden (en douches) onbewust worden gebruikt als substituut voor emotionele warmte.

De kussens praten over jou

De kussens die je in huis hebt, vertellen ook over jou en hoe je persoonlijkheid is. Als je bijvoorbeeld grote, gestreepte kussens hebt, betekent dit dat je een zelfverzekerd persoon bent die niet bang is voor wat mensen van je denken. Stippen geven je grappigste deel aan en dierenprints zeggen dat je een creatief persoon bent.Als je daarentegen van geometrische patronen houdt, betekent dit dat je een grote behoefte aan orde hebt.

Je voorraadkast

Er zijn mensen die een erg rommelige voorraadkast hebben en anderen die het in perfecte staat hebben. Mensen die vaak een rommelige voorraadkast hebben, zijn vaak creatieve mensen die graag orde scheppen in hun eigen rommel. Die mensen die alles goed geordend hebben, zijn nauwgezet, praktisch en met een beetje angst.

Hoe drink jij je koffie als je thuis bent?

Als je oploskoffie in de kast hebt staan, is dat waarschijnlijk omdat je een praktisch persoon bent. Er zijn ook onderzoeken die aantonen dat zwarte koffiedrinkers over het algemeen eenvoudige mensen zijn die geen complicaties willen. Mensen die koffie met melk drinken, zijn mensen die anderen een plezier willen doen en degenen die het liever zoet hebben, zijn meer spontane en jong van hart mensen.

Je bed

Als jij een van die mensen bent die denkt dat het tijdverspilling is om je bed op te maken, dan is de kans groot dat je een hekel hebt aan je werk en de sportschool of sporten vermijdt. Mensen die daarentegen hun eigen bed opmaken, hebben meer kans om van hun werk te genieten en de kansen te benutten en regelmatig te bewegen. Dit kan zo zijn omdat gelukkige mensen doelen hebben voor een ordelijk leven en een chaotisch leven vermijden.

Je muren

De muren van je huis zeggen ook veel over jou en je persoonlijkheid. Psychologen hebben ontdekt dat motiverende en inspirerende citaten en zelfs posters een teken van neurose kunnen zijn. Deze mensen kunnen proberen de omgeving te gebruiken als een manier om hun zorgen te kalmeren en hen te helpen beter te worden gedurende de dag, iets wat ze moeilijk vinden zonder externe hulp of prikkels.

De kast

De kast kan zien of je een persoon bent die vasthoudt aan het verleden of niet. Als je kast vol zit met pakken van je laatste baan, kleding die je niet draagt omdat ze je niet passen, dan is het duidelijk dat je liefde voelt voor herinneringen die bij die kleren horen en niet voor de kleren zelf. In plaats van dat allemaal te bewaren, kun je het beste een foto maken van elk van die items en ze vervolgens doneren, weggeven of weggooien, zodat ze geen extra ruimte in je huis innemen!

Uw bureaustoel

Uw bureaustoel laat zien hoe u in het leven onderhandelt. Uit onderzoek blijkt dat mensen sterker onderhandelen als ze op een harde stoel zitten dan als ze op een zachte stoel zitten. Fysieke oppervlakken die hard zijn, kunnen je humeur stijver maken. Als je erover denkt een moeilijk gesprek te voeren met iemand in je familie, kun je er beter over nadenken om dat op een comfortabele plek te doen om ruzie te vermijden of slechte woorden.

Het is goed om in gedachten te houden dat als je een ongeorganiseerd huis hebt, je waarschijnlijk je meest creatieve kant laat zien. En aan de andere kant, als je huis netjes en schoon is, laat je zien dat je ook vrijgevig bent. En wat als je een beetje van beide hebt? Nou, je bent een creatief en genereus persoon. Wat denk jij?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: