Architectuur

Design loft in wit

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De witte kleur is de basis geworden van veel ruimtes, omdat het licht, ruimtelijkheid geeft en je ook elke grotere toon kunt toevoegen. In deze loft wilden ze een open en lichte ruimte realiseren, met designdetails en veel witte kleur.

Deze design loft toont ons enkele zeer originele ideeën, met moderne meubels met creatieve silhouetten, zeer opvallende decoratieve objecten en enkele intense kleuraccenten die de aandacht vestigen op zoveel kleur wit . Enkele moderne en zeer bijzondere ruimtes, voor een andere inrichting.

De woonkamer vertelt ons al over de grote originaliteit die in dit hok te zien is. Een zee van planten die ons het gevoel geven dat we buiten of op een terras zijn, vermengd met enkele moderne designfauteuils in elektrisch blauw en een schilderij in popstijl. De witte achtergrond benadrukt elk detail, inclusief planten.

De keuken is echt minimalistisch, waarbij de kleinste details in het zwart opvallen. Zelfs de stoelen zijn wit en gaan op in de rest van het interieur. Dit alles zorgt voor veel licht in de omgeving, waardoor deze groter lijkt.

In de eetkamer vinden we veel zwarte kleur, op de tafel en in dat originele schilderij aan de muur.Daarnaast zien we een etalagepop die deel uitmaakt van de decoratie, iets heel origineels. De stoelen zijn gekozen in bekende modellen, maar allemaal in het zwart. En natuurlijk zorgen planten voor de meest natuurlijke touch.

De details van de hele loft vallen op door hun grote originaliteit De ladekast in felle tinten en de schilderijen in vintage-stijl in een zeer opvallende hoek, of die mannequins die lijken op het hok te wonen. We houden ook van die lamp die een geweldige gloeilamp is. Hier lijkt alles degenen die aankomen te verrassen, met grote originaliteit.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: