Decoratie-ideeën

Planken in industriële stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De industriële stijl is een groot succes in huis, omdat het meubels heeft met eenvoudige lijnen en sterke materialen zoals massief hout of ijzer. Daarom zijn planken in industriële stijl praktische stukken die ook na verloop van tijd zeer duurzaam zullen zijn.

De mix van hout en metaal is perfect, want hoewel metaal koud is, geeft hout het de warmte die het nodig heeft. Dit is de combinatie die we in de overgrote meerderheid van de schappen vinden, en we zijn er zeker dol op. Ontdek hoe het opbergmeubel is in deze industriële stijl.

Deze rekken in industriële stijl gemaakt van buizen zijn perfect voor elke ruimte. Ze nemen weinig ruimte in en de elementen zijn zeer decoratief. Het kwaliteitshout is zeer duurzaam en robuust, dus het is bestand tegen alles wat we erop gooien. Ze zijn zelfs perfect voor op kantoor, omdat daar zoveel te organiseren is.

De eenvoudigere planken zijn perfect voor de woonkamer of zelfs voor een slaapkamer. Ze gebruiken ook vaak buizen of metalen voor de structuur en hout met een onbehandeld uiterlijk. De donkere tinten die meubels in deze stijl meestal gebruiken, moeten worden gecompenseerd met witte achtergronden en accessoires in lichte kleuren.

Hier zijn een paar ideeën voor de keuken, met planken voor opslag. Ideeën gemaakt met pijpen en ook met touwen. De laatste is een ander materiaal en is een doe-het-zelf boekenkast die iedereen kan maken.

Hoewel dit niet echt planken zijn, is de waarheid dat ze ook dienen om enkele ideale kapstokken te creëren De pijpen kunnen worden gebruikt om een ruimte te maken waarin de kleding kan worden neergezet dat er meer gebruikt wordt, met een ingebouwde boekenkast. Een manier om kleding georganiseerd te houden in de slaapkamer of in de kast.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: