Interieur

Zwarte kranen om de badkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een van de trends die het afgelopen jaar het meest aan kracht heeft gewonnen, is het gebruik van zwarte kranen in witte badkamers, over het algemeen minimalistisch en/of Scandinavisch van stijl. We houden echt van dit alternatief voor het klassieke chroom en we wilden het met je delen. Ga je het net zo leuk vinden als wij?

Chrome kranen zijn het populairst voor het decoreren van de badkamer, hetzij vanwege hun veelzijdigheid om zich aan elke stijl aan te passen, hetzij vanwege het gebrek aan echte alternatieven. Zwarte kranen zijn niet erg wijdverbreid, maar het is een gok dat veel karakternaar de badkamer brengt en waarom niet, we zouden moeten overwegen of we de uitdaging hebben om de badkamer te renoveren of in te richten van ons.

Waarom zien we alleen zwarte kranen in een witte badkamer? De zwarte kraan kan natuurlijk in grijze, blauwe of zwarte badkamers worden geïntegreerd! maar hij staat in een witte badkamer waar we de kracht maximaliseren als decoratief element. Het sterke contrast van de zwart-witkoppeling maakt van elementen die anders onopgemerkt zouden blijven, zoals tikken, hoofdrolspelers.

Zoals nu prominente stukken in badkamerdecoratie, is het essentieel om voor het ontwerp te zorgen en visueel aantrekkelijke ontwerpen te kiezen Wanneer een gast door de deur loopt, zal het de eerste zijn wat je bezoeker Attentie noemt, zou je niet het enige element opmerken dat qua kleur afwijkt van de rest van de kamer?

De introductie van de kleur zwart in de kranen doet ons inzetten op andere zwarte badkameraccessoires: krukjes, handdoeken, glazen, gelflessen.Hierdoor ontstaat er een zekere samenhang in het ontwerp. In tegenstelling tot wat het lijkt, zullen deze elementen de decoratieve kracht van de zwarte kraan niet verminderen, maar juist aanvullen.

Allemaal zwart en wit? Als het idee om een ruimte in zwart-wit te decoreren je niet overtuigt, kan het helpen om een derde kleur te introduceren. De lichte en medium houtsoorten zijn een geweldige bondgenoot om de hegemonie van zwart en wit te doorbreken. Misbruik ze niet, gebruik ze in de gootsteenkast of in kleine accessoires: stoelen of krukken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: